Kantoormedewerkers willen betrouwbaar en snel it-netwerk

Kantoormedewerkers willen betrouwbaar en snel it-netwerk

Redactie Baaz

Nederlandse kantoormedewerkers stellen het meest prijs op een snel en betrouwbaar it-netwerk. Op een tweede plaats staat een parkeerplek voor de auto, blijkt uit onderzoek van Regus onder 22.000 mensen in 100 verschillende landen.

Continue bereikbaar en productief

Maar liefst 83 procent vindt snel internet en stabiele wifi de belangrijkste voorwaarde bij het kiezen van een flexibele werkplek. ‘Een betrouwbaar it-netwerk betekent een snelle internetverbinding met wifi en computers die niet om de haverklap crashen’, meldt Robbert Klaassen, commercieel manager bij Regus. ‘Die behoeften zien we overigens wereldwijd. De ideale werkomgeving is vandaag de dag uitgerust met alle moderne it-voorzieningen die kantoormedewerkers nodig hebben om continu bereikbaar te zijn en op die manier productief te blijven.’

Veiligheid

Voor 66 procent van de Nederlanders is een beschikbare parkeerplek één van de belangrijkste voorwaarden bij de keuze voor een flexibele werkplek. Opvallend is dat dit percentage wereldwijd een stuk lager ligt met 48 procent. Kantoormedewerkers stellen verder prijs op een goede ontvangst van gasten en de veiligheid op kantoor. Bijna driekwart van de Nederlandse kantoormedewerkers vindt dat je zonder zorgen je persoonlijke bezittingen op kantoor achter moet kunnen laten.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie