Kamera Express wint Zilveren Shopping Award met uitzonderlijk hoge beoordeling van haar klanten

Kamera Express wint Zilveren Shopping Award met uitzonderlijk hoge beoordeling van haar klanten

Redactie Baaz

Kamera Express heeft afgelopen week de Zilveren Shopping Award gewonnen in de categorie ‘Elektronica & Telecom’! Uit de resultaten blijkt dat de klanten Kamera Express gemiddeld een 9.29 geven.

De Shopping Awards zijn dé awards voor de beste webwinkels van Nederland. “Wij zijn dan ook heel trots dat we deze eervolle award hebben gewonnen”, reageert Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. “Dat onze klanten ons ook nog eens een ruime 9 geven, is echt een kroon op ons werk.”

Voor de vijfde keer een Shopping Award gewonnen

Kamera Express won al vier keer eerder de Zilveren Shopping Award. De klanten van de foto- en videospecialist gaven het bedrijf vorig jaar gemiddeld een 9.15. “Het is een groot compliment dat we dit jaar nog beter zijn beoordeeld door onze klanten”, zegt Cornelisse. “Het afgelopen jaar hebben we meerdere verbeteringen doorgevoerd op de website, zodat we onze klanten een nog betere ervaring kunnen bieden. Het is geweldig om te zien dat dit vernieuwde ontwerp zo goed beoordeeld wordt door onze klanten.”

Naast een cijfer wordt bij de Shopping Awards ook de klanttevredenheid gemeten aan de hand van een Net Promotor Score (NPS). Hierop scoort Kamera Express 98.53 van de 100. “Dit is exceptioneel hoog! Wij zijn bij Kamera Express blij dat onze klanten zo tevreden zijn met onze service. Hier doen we het voor.” Cornelisse legt uit dat bij Kamera Express de klant altijd centraal staat. “We streven er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, zowel online als in één van onze 34 winkels. We zijn dankbaar dat we deze prijs als blijk van hun waardering aan onze prijzenkast mogen toevoegen.”

Een greep uit de klantbeoordelingen

Naast een cijfer konden de klanten hun beoordeling ook toelichten. Een greep uit de reacties:

  • “De website van Kamera Express is informatief en duidelijk, de winkels zijn goed bereikbaar en het personeel is deskundig.”
  • “Er staat altijd vakkundig personeel in de winkel, ongeacht op welk tijdstip je binnenwandelt. Je wordt geholpen met alle vragen van welke aard dan ook en er wordt voldoende tijd gemaakt voor de klant. Ik kom er heel graag en ga altijd tevreden weer weg.”
  • “Kamera Express neemt de tijd voor je, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en een prachtig assortiment, ook met tweedehands producten.”
  • “Ik koop al vele jaren mijn professionele gear bij Kamera Express en ik ben altijd tevreden. Kamera Express geeft goed advies, heeft kennis van zaken en goede prijzen. Wat wil je nog meer? Nou, één ding, dat ze net als ik aandacht geven aan het milieu. En ook daar besteden ze actief en aantoonbaar veel aandacht aan. Dat maakt het plaatje af.”

Ten slotte is Kamera Express ook beoordeeld door een aantal vakexperts. Op alle onderdelen werd Kamera Express gemiddeld beoordeeld met een 8.25, terwijl het gemiddelde van de categorie ‘Elektronica & Telecom’ op een 7.48 ligt. “Wauw, dat is toch fantastisch?”, reageert Cornelisse. In de toelichting complimenteren de experts onder meer de gebruiksvriendelijkheid van de website en het uitgebreide assortiment van Kamera Express. Cornelisse: “Deze prijs en beoordeling benadrukken dat ons harde werk zijn vruchten afwerpt. Kamera Express is al bijna 30 jaar dé foto- en videospecialist van de Benelux en Duitsland en dit is een prachtige beloning voor ons voortdurende streven naar een optimale klantbeleving.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie