Baaz 4.2023 - Innovatie, leiderschap en technologie

Baaz 4.2023 - Innovatie, leiderschap en technologie

Redactie Baaz

Een boeiende blik op de wereld van ondernemerschap en innovatie. Eindbaaz Boyan Shopkin, Channel Manager Benelux van 3CX geeft inzicht hoe 3CX V20 MKB en grote bedrijven ondersteunt in hun communicatiebehoeften. Dat wil je niet missen!

De editie verkent ook de uitdagingen van het moderne werk zoals de toename van burn-outs door hybride werken, besproken door Barbara Kok. Daarnaast biedt Sander Aarts inspirerende inzichten in effectief leiderschap met zijn boek 'De moed om te leiden – 7 special forces', die het belang van gezondheid, welzijn en sterke leiderschapskwaliteiten in de huidige werkomgeving benadrukt. Anouk Boering deelt haar unieke ervaringen als businesswoman en als scheidingscoach voor mannen.

We richten ons ook op het belang van positieve teamontwikkeling. Het boek ‘Het Teameffect’ helpt je met inzichten over hoe je meer verbinding, verbetering en voldoening op de werkvloer kunt bewerkstelligen.

We behandelen onderwerpen als ethische dataverzameling, de rol van Jortt in de transformatie van traditionele boekhouding en een blik op de nieuwste trends in duurzame mobiliteit met merken als Hyundai, BMW, Mercedes, Tesla en Volkswagen.

MKB Best Choice Awards

MKB Best Choice Awards -  essentiële producten en diensten voor 2024. Van Rentpro's webwinkeloplossingen voor verhuurbedrijven tot de geavanceerde Dell Ultrasharp U2424HE monitor en de veelzijdige HP ENVY x360 laptop/tablet. Deze editie biedt inzichten in toonaangevende technologische ontwikkelingen. De awards benadrukken ook de prestaties van reMarkable, Textmetrics, Dijkdoorbraak, SoftwareOne, Google Pixel 8, TSTC, NETGEAR Insight, Fortinet, STRATO, Jortt, en de communicatieplatforms 3CX SMB en 3CX FREE, die allemaal bijdragen aan de efficiëntie en het succes van moderne ondernemingen. 

Work & Lifestyle

De wereld van luxe en lifestyle. Zo lees je over de door Paul Sartoria op maat gemaakte Italiaanse pakken en labgrown diamanten. 

Filosofie met Carolien Welij - zij vertelt hoe filosofische inzichten levens kunnen veranderen. Daarnaast een selectie van boeken en podcasts, welke voor de hedendaagse ondernemer extra inspiratie en inzichten biedt  

Direct lezen?

Bestel hier Baaz 4.23

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie