Je Tech Survival Kit: Wat neem je mee als digital nomad?

Je Tech Survival Kit: Wat neem je mee als digital nomad?

Redactie Baaz

Als digitale nomade is het belangrijk om altijd voorbereid te zijn met een tech survivalset. Dit pakket moet alles bevatten wat je nodig hebt om verbonden en online te blijven, waar ter wereld je ook bent. Belangrijke spullen voor je tech survivalkit zijn opladers, powerbanks, harde schijven en een mobiele monitor. Met deze spullen ben je altijd voorbereid om je werk gedaan te krijgen, waar je ook bent. Zorg er dus voor dat je een tech survivalset samenstelt voor je volgende avontuur.

Goede voorbereiding, geen verrassingen

Als digital nomad vereist je baan dat je voortdurend verbonden en productief bent, waar ter wereld je ook bent. Maar wat gebeurt er als je telefoon of laptop het begeeft in afgelegen gebied? Dat is waar een tech survivalset om de hoek komt kijken. Een tech survivalkit is een kleine verzameling essentiële voorwerpen die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, zodat je nooit tegen problemen aanloopt om verbonden en productief te blijven. Voor meer inspiratie lees je de ExpressVPN tech survivalset checklist.

De basis van je tech survivalset

Er zijn drie items die de basis vormen van je tech survivalkit: een waterdichte tas, klein gereedschap en reserveonderdelen. Een waterdichte tas is onmisbaar om je elektronica te beschermen tegen de weersomstandigheden. Of je nu in een plotselinge regenbui terechtkomt of door een vochtige jungle trekt, een waterdichte tas houdt je elektronica droog en beschermd.

Zoek een tas die speciaal is ontworpen voor elektronica, of kies er eentje die geschikt is voor outdoor activiteiten RunnersWorld geeft tips over de 7 beste tassen. Klein gereedschap en reserveonderdelen zijn belangrijk voor het onmiddellijk repareren van je elektronica.

Een basispakket gereedschap moet bestaan uit een minischroevendraaier, isolatietape, kabelbinders en lijm. Vergeet niet om reserveonderdelen als batterijen, kabels, opladers en geheugenkaarten mee te nemen. Met deze spullen bij de hand kun je snel snel weer aan de slag.

Tech Survival Kit, digital nomad, online, tech survivalset, expressVPN

Altijd en overal online

Werk je in Nederland? Dan kun je zelfs thuis moeite hebben met internettoegang als jouw buren 6E internet gebruiken, dan kan dit problemen veroorzaken volgens nu.nl. De overheid werkt aan digitale innovatie en het stimuleren van ontwikkeling van vaardigheden. Daarnaast wordt gestreefd naar verbetering van de cyberveiligheid waardoor digitale ondernemers zichzelf beter kunnen beschermen.

Maar, waar je werk je ook brengt, er zijn een paar technische benodigdheden die je altijd bij de hand moet hebben om ervoor te zorgen dat je verbonden en productief kunt blijven. De eerste op de lijst is een goede set adapters. Zorg ervoor dat je de juiste adapters hebt voor het land waar je naartoe reist.

Een mifi-router is ook een must, vooral als je in afgelegen gebieden gaat werken. Hiermee kun je meerdere apparaten op internet aansluiten, zelfs als er geen wifi beschikbaar is. Het laatste item, maar niet onbelangrijk, is een zonnelader. Dit is een handige manier om je altijd opgeladen apparaten bij je te hebben als je onderweg bent. Met dit technische overlevingspakket ben je voorbereid op alles wat het werk je voor de voeten werpt.

Dit waren onze tips voor iedereen die voor zijn werk afhankelijk is van elektronica. Door deze spullen bij de hand te houden, kun je verbonden en productief blijven, waar je ook naartoe reist.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie