Jaguar The Fresh Company versterkt team met nieuwe Algemeen Directeur

Redactie Baaz

Jaguar The Fresh Company versterkt per 1 januari 2022 het directieteam met Vincent van Kuijen (55 jaar) als Algemeen Directeur. Bij de internationale groothandel in groente en fruit uit Ridderkerk wordt van Kuijen verantwoordelijk voor het uitbouwen van de marktpositie door het intensiveren van de relaties met internationale retailers.

Na een lange loopbaan in de kaaswereld, was Van Kuijen de laatste jaren werkzaam als Commercieel Directeur bij Hessing Supervers in Zwaagdijk.

Kees Rijnhout, Group CEO bij Jaguar The Fresh Company vertelt over de aanstelling van de nieuwe Algemeen Directeur: “Vincent is een doorgewinterde foodspecialist die een vernieuwende kijk heeft op verse producten. Samen met het bestaande managementteam zal hij de marktpositie van Jaguar gaan uitbouwen, voornamelijk door de relaties met onze internationale retail klanten te intensiveren’.

Van Kuijen zal zijn ervaring vooral inzetten om de dienstlevering van Jaguar verder te innoveren. “Mijn expertise in het vertalen en invullen van de behoeftes van retailers, gekoppeld aan het uitstekende wereldwijde netwerk van fruitproducenten van Jaguar en de ondersteuning van het ervaren personeel brengt kansen om nieuwe samenwerkingsmodellen te creëren, onze dienstlevering naar een nog hoger niveau te brengen en zo een groter marktaandeel te veroveren.” 

Rijnhout blijft als aandeelhouder de komende jaren actief betrokken. Hij zal tevens inhoud geven aan de samenwerking met Greenfood AB. Deze innovatieve foodonderneming uit Zweden, met een focus op vers en gemak is recent als aandeelhouder tot Jaguar toegetreden.

Vincent van Kuijen (55 jaar) versterkt als Algemeen Directeur Jaguar The Fresh Company.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie