Chefs’ Table Top: Nieuwe horeca groothandel

Chefs’ Table Top: Nieuwe horeca groothandel

Redactie Baaz

Chefs’ Table Top, dé nieuwe partner voor onderscheidend horeca servies, stelt zich voor als een nieuwe speler in de markt. Een initiatief van Van der Kroft Events, de betere verhuurder voor event catering en sfeer inrichting. 

Nieuw aanbod en versterken van relaties

In 2022 is het idee ontstaan en zijn de voorbereidingen gestart om de vraag naar de aanschaf van mastiek door onze relaties inhoud te geven. Met de keuze voor de merken van Fine Dining & Living bieden we naast huur nu ook koop aan. “Daarmee versterken wij onze dienstverlening aan onze relaties en spreken wij andere hospitality segmenten aan.

We blijven dichtbij onze identiteit, ervaring en vooral de markt die we kennen en bedienen” aldus Willem van Essen. Doordat we de merken in het assortiment hebben van Van der Kroft Events, heeft dit zich in kwaliteit al bewezen voor intensief horeca gebruik. 

Chefs’ Table Top: geboren uit vraag van chefs en horeca ondernemers

De ontwikkeling en keuzes die we de afgelopen jaren in ons verhuur assortiment hebben gemaakt waren altijd in samenspraak met de Chefs van onze relaties. Zij gaven ons actief de inspiratie en argumenten te kiezen in de aanschaf van ons servies, bestek en glazen. “Met name de chefs kennen de ontwikkeling waarop wij willen anticiperen. Daarmee was het zaadje dus al veel eerder gepland en hebben wij dit vanaf vorig jaar voorbereid en uitgewerkt in de ontwikkeling van Chefs’ Table Top.”

Chefs’ Table Top denkt mee over de complete culinaire beleving

Chefs' Table Top heeft de focus volledig op de gedekte tafel en walking dinner. Daarbij kiezen wij door de representatie met een vaste partner in de volledige breedte. Wij kunnen zelfs eigen ontwikkeling van maatwerk aan onze opdrachtgevers bieden, zoals kleurstelling of maatvoering.

Vruchtbare samenwerking met Fine Dining & Living

Met hun focus op identiteit en innovatie, is dit onze betrouwbare partner geworden. Hiermee kunnen we maatwerk leveren in het servies voor onze relaties. De positieve reacties op deze nieuwe koers zijn al voelbaar. Veel restaurants, hotels, cateraars, cafés en eventlocaties zijn al bekend met de merken van deze partner, zoals BonBistro, CHIC, F2D en S|P Collection. Onze partner is sterk in de ontwikkeling van hun eigen assortiment en identiteit. Dit past perfect bij onze visie. Met onze partner kiezen wij voor een duidelijke focus en een innovatieve en ondernemende partij. De vele contacten die we al hebben in catering en horeca gaan we de komende maanden actief informeren en interesseren in onze nieuwe webshop, www.chefstabletop.nl.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie