Jeroen Immink benoemd tot Algemeen Directeur LVDH Finance

Jeroen Immink benoemd tot Algemeen Directeur LVDH Finance

Redactie Baaz

LVDH Finance, een organisatie voor kortlopende zakelijke vastgoedfinanciering, stelt Jeroen Immink aan als Algemeen Directeur.

Immink Startte zijn vastgoedcarrière bij FGH Bank. Allereerst als kredietanalist, waarna hij doorgroeide tot Senior Accountbeheerder Bijzonder Beheer, gevolgd door Accountmanager Special Asset Management. Na een 13-jarige loopbaan bij deze bank, maakte hij de overstap naar Senior Portfolio Manager Real Estate bij Fiduciam. Sinds september 2022 behoort hij als Operationeel Directeur, naast Wouter Langeveld en Pascal van den Heuvel, tot het management van LVDH Finance. Vanaf 13 maart 2024 verandert deze titel naar Algemeen Directeur en aandeelhouder. In zijn functie zal hij de opgedane expertise uit zijn vorige rollen bundelen om transacties te beoordelen, het bedrijf verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. 

“De frisse blik van LVDH finance op de markt, een vernieuwende werkwijze en de combinatie van financiële kennis en ruime vastgoed ervaring in het managementteam maakt het een bedrijf met groeipotentie en één waar ik mij graag bij aansluit als Algemeen Directeur. Het doel is om een alom erkende alternatieve financier voor kortlopende vastgoed leningen te worden”, aldus Immink.

Over LVDH Finance

Vastgoedfinanciering voor resultaat en rendement. Sinds 2020 koppelt LVDH Finance vastgoedontwikkelaars en -beleggers aan investeerders om kortlopende financieringen te realiseren. Vastgoedontwikkelaars biedt het bedrijf de ruimte om commercieel en residentieel vastgoed aan te kopen, te realiseren of te optimaliseren. Dit gebeurt door middel van bridgefinancieringen van €1 ton tot en met €10 miljoen met een looptijd van minimaal zes maanden en maximaal drie jaar. Tegelijk wordt investeerders de kans geboden om op een veilige manier een aantrekkelijk rendement van circa 8% op eigen vermogen te behalen. Het management van LVDH Finance bestaat uit ervaren vastgoedontwikkelaars Wouter Langeveld en Pascal van den Heuvel en bancair adviseur Jeroen Immink. Het bedrijf inmiddels ruim 200 vastgoedprojecten succesvol gefinancierd.  

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie