InformerOnline lanceert 9 webshopkoppelingen

MKB
Jordi Smit
InformerOnline maakt het mogelijk om je online boekhouding te koppelen aan je favoriete webshop. Het heeft namelijk een koppeling met webwinkelfacturen.nl. Dankzij de koppeling kun je de orders van je webshop direct naar je boekhouding sturen.

Gebruikers InformerOnline

Gebruikers van InformerOnline kunnen nu de online administratie koppelen met maar liefst negen webshops. Alle orders van WooCommerce, Prestashop, Opencart, Magento, Lightspeed, Mijnwebwinkel, CCV shop, Shopify en bol.com worden dankzij de verbinding direct geïmporteerd in InformerOnline. Het handmatig overtypen of importeren van facturen en orders uit je webwinkel is dan niet langer nodig. Remco Frühauf, algemeen directeur van Informer, legt uit: 'Ondernemers met een webshop kunnen nu alle orders direct de boekhouding in laden. Hiermee besparen zij veel tijd en worden bovendien minder fouten gemaakt.'

Koppeling webwinkels

De koppelingen met de webwinkels verlopen via het platform van webwinkelfacturen.nl. Je koppelt je administratie van Informer dus niet direct via jouw webshop, maar via het platform van onze koppelpartner. In de handleiding is uitgebreid te lezen welke stappen je moet volgen om van de koppeling gebruik te kunnen maken.

LEES OOK: InformerOnline MKB: is jouw boekhouding bij de tijd?

InformerOnline rekent geen extra kosten

InformerOnline rekent geen extra kosten voor een koppeling met een webshop. Om je boekhouding te verbinden met een van de webwinkels, heb je wel een account bij webwinkelfacturen.nl (en bij de webshop) nodig.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi