InformerOnline MKB: is jouw boekhouding bij de tijd?

Redactie Baaz
Ruim 25 jaar geleden begon Informer met het ontwikkelen van slimme boekhoudsoftware. Boekhouden is sindsdien op wat fiscale regels na niet of nauwelijks veranderd. Boekhoudpakketten daarentegen zijn door de jaren heen alleen maar slimmer geworden. Hierdoor kunnen ondernemers in het MKB veel efficiënter samenwerken met hun team en bovendien veel sneller inzicht krijgen in hun financiële positie.

Informer Account was een van de leidende offline boekhoudpakketten voor het MKB. Na drie jaar doorontwikkelen zijn de functionaliteiten van dit MKB-pakket nu beschikbaar in het online boekhoudpakket van Informer. Met InformerOnline MKB maak je gebruik van de kwaliteit van vroeger in een nieuw, innovatief jasje. Op deze manier kun je als ondernemer in het MKB enorm profiteren.

Tijdwinst en beter inzicht

InformerOnline MKB bespaart tijd. Je kunt jouw teamleden toegang geven tot selectieve onderdelen van de administratie. Zo kun je medewerkers via e-mail en de smartphone facturen en bonnen direct naar de boekhouding laten sturen, zonder bepaalde onderdelen van de cijfers in te kunnen zien. Een medewerker die alleen verkoopfacturen maakt, hoeft zo niet bij de (bedrijfs)gevoelige informatie te komen. Daarnaast kunnen deze medewerkers allemaal tegelijk in het programma werken.

Met de standaard aanwezige Scan&Herken-functie wordt met OCRtechniek automatisch informatie van de inkoopdocumenten ingevuld in de online boekhouding. En dankzij PEPPOL kunnen verkoopfacturen direct naar de boekhouding van een ontvangende partij worden gestuurd. Naast PEPPOL en OCR zijn er mogelijkheden aanwezig om facturen en banktransacties automatisch te boeken. Hiermee heb je als ondernemer veel sneller inzicht in de cijfers van je bedrijf.

Extra boekhoudfuncties

InformerOnline MKB bevat daarnaast diverse geavanceerde boekhoudfuncties. Zo kun je aan de slag met bijvoorbeeld kostenplaatsen, vreemde valuta en uitgebreide overzichten. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei handelsfuncties met voorraadadministratie, verzamelfacturen, pakbonnen en inkoopen verkooporders. Met InformerOnline MKB heb je een heel compleet pakket voor een eerlijke prijs.

Informer Account was een van de leidende MKB-boekhoudprogramma's voor Mac (ook beschikbaar voor Windows). Nu zijn de meeste functies van het offline InformerOnline is naast het keurmerk Zeker-OnLine ook houder van keurmerken Betrouwbaar Boekhouden en Trusted Cloud. Daarnaast heeft InformerOnline de MKB Proof Award gewonnen. Deze award laat ondernemers in het MKB zien welke applicaties een goede investering oplossingen, waarbij InformerOnline MKB is per direct beschikbaar voor € 39,- per maand. Ga naar www. informer.nl/mkb en start direct! boekhoudpakket dus ook beschikbaar in de online omgeving van InformerOnline MKB. Dezelfde kwaliteit, maar dan eenvoudiger en sneller.

Veiligheid in de cloud

Veel mensen denken dat online applicaties gevaarlijk of onveilig zijn. Dat beeld is onterecht. Ontwikkelaars van online applicaties investeren namelijk groots in digitale veiligheid. Zaken als back-ups en veilige dataopslag zijn daarmee verstevigt. Deze veiligheid is vaak zelfs beter dan bij offline oplossingen, waarbij je als ondernemer zelf verantwoordelijk bent voor een veilige omgeving. In samenwerking met de Belastingdienst is zelfs een speciaal veiligheidskeurmerk gelanceerd: het keurmerk Zeker-OnLine. De Belastingdienst stelt dat software met dit keurmerk als veilig en betrouwbaar gezien mag worden. De Belastingdienst onderschrijft steeds vaker de voordelen van online boekhouden.

Bewezen kwaliteit

InformerOnline is naast het keurmerk Zeker-OnLine ook houder van keurmerken Betrouwbaar Boekhouden en Trusted Cloud. Daarnaast heeft InformerOnline de MKB Proof Award gewonnen. Deze award laat ondernemers in het MKB zien welke applicaties een goede investering oplossingen, waarbij InformerOnline MKB is per direct beschikbaar voor € 39,- per maand. Ga naar de website en start direct!

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie