Igoria Trade SA breidt met de hulp van Banking Circle multi-valuta-infrastructuur uit

Igoria Trade SA breidt met de hulp van Banking Circle multi-valuta-infrastructuur uit

Redactie Baaz

De Europese betalingsinstelling Igoria Trade SA breidt haar aanbod op het gebied van multi-valuta IBAN-rekeningen uit door samen te werken met gelicenseerde bank en aanbieder van financiële infrastructuren Banking Circle. Dankzij de oplossing Banking Circle Virtual IBAN kan Igoria Trade profiteren van snelle en veilige overboekingen via SEPA, SWIFT en Faster Payments.

Wereldwijde betalingen

Het in Warschau gevestigde Igoria Trade SA biedt particuliere en zakelijke klanten een breed scala aan betalingsoplossingen aan, waaronder de IgoriaCard voor wereldwijde betalingen en geldopnames in meerdere valuta’s. Het online platform Trejdoo van Igoria Trade biedt klanten toegang tot multi-valuta-oplossingen en diensten zoals valutawissels, valutakaarten en grensoverschrijdende overboekingen.

“Onze missie is om klanten te voorzien van financiële diensten op maat”, zegt Wojciech Kuliński, de CEO van Igoria Trade SA. “Om dit te bereiken moesten we de betrouwbaarheid van de bancaire infrastructuur achter de IgoriaCard verbeteren. Dat gold in het bijzonder voor onze B2B-kaarten en multi-valutarekeningen. In Banking Circle hebben we de perfecte partner gevonden. Hun virtual IBAN-oplossing biedt ons de betrouwbaarheid en flexibiliteit die we nodig hebben. Zo kunnen we onze klanten nu SEPA Instant-rekeningen en IBAN-rekeningen in Deense kronen aanbieden. Op die manier kunnen we onze waardepropositie uitbreiden zonder de forse investeringen die nodig waren als we deze oplossingen in eigen beheer zouden ontwikkelen.”

Anders la Cour, de CEO van de Banking Circle Group: “De missie van Igoria Trade SA sluit aan op die van Banking Circle. We leveren al tien jaar lang innovatieve grensoverschrijdende diensten om financiële inclusie te bevorderen. Igoria Trade SA streeft ernaar om haar oplossingen voortdurend te evalueren en te verbeteren. We kijken ernaar uit om samen het aanbod van Igoria Trade SA verder te optimaliseren en uit te breiden.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie