HMD Global introduceert Nokia-tablet met de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Nokia-telefoons

HMD Global introduceert Nokia-tablet met de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Nokia-telefoons

Redactie Baaz

HMD Global, home of Nokia phones, introduceert de Nokia T20: een nieuwe tablet met de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid waar Nokia om bekend staat. Zo biedt de tablet een lange batterijduur, een kristalhelder 2K-scherm, drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates en twee jaar upgrades van het Android besturingssysteem (OS). Met de reeks veelzijdige functies voor zowel zakelijke als privé gebruikers kiest HMD Global bewust voor duurzaamheid en een toestel dat langer meegaat. 

Security, software en design

Net als bij Nokia-telefoons zijn beveiliging en software een belangrijk speerpunt. De Nokia T20 wordt ondersteund door twee jaar OS-upgrades en drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates die het apparaat beschermen tegen de nieuwste securitydreigingen. 

De tablet wordt verder geleverd met Google Kids Space, een kindermodus waarmee kinderen veilig apps, boeken en video's kunnen ontdekken. Google Kids Space is gekoppeld aan het Google-account van een kind, dat ouders kunnen beheren met Family Link-ouderlijk toezicht.

Ook qua design is er een parallel met het smartphone-portfolio. De Scandinavische ontwerpfilosofie resulteert in een vereenvoudigd en puur ontwerp waarbij elk detail, elke rand en de afwerking bijdraagt aan gebruiksgemak. De dunne maar solide metalen behuizing en het gepolijste 3D-displayframe zijn gebouwd om de tablet overal mee naartoe te nemen.

Maximaal gebruiksplezier

Om te voorkomen dat gebruikers beperkt worden in hun gebruiksplezier is de Nokia T20 uitgerust met krachtige 8200mAh-batterij. Deze maakt 15 uur surfen op het web, zeven uur telefonische vergaderingen of 10 uur kijken naar films mogelijk. Ook de ogen van de gebruiker worden gespaard want de tablet is uitgerust met een “blue light” certificering. Is de batterij na uren gebruik leeg, dan kan de tablet snel weer opgeladen worden met de functie snel laden.

Het heldere 2K-scherm laat details naar voren komen en de stereoluidsprekers met OZO Playback zorgen voor een meeslepende luisterervaring. De Nokia T20 is tevens voorzien van dubbele microfoons die zorgen voor de meest heldere gesprekken, ook in een rumoerige omgeving. 

Zakelijk gebruik

De Nokia T20 is onderdeel van het Android Entreprise Recommended (AER) programma, wat betekent dat de tablet voldoet aan strenge, door Google gevalideerde normen en vol vertrouwen door bedrijven kan geïmplementeerd en beheerd worden. De nieuwe tablet valt ook onder HMD Enable Pro, de enterprise mobility management-oplossing die bedrijven helpt om alle geïntegreerde toestellen te beheren vanuit de one-stop-shop interface en het gebruiksgemak te optimaliseren.

Accessoires 

Het accessoire-assortiment voor de Nokia T20 omvat de comfortabele micro earbuds (TWS-521) die een batterijduur van meer dan negen uur hebben. De rugged flip-cover (CP-T20) biedt extra bescherming door perfect aan te sluiten op de tablet.

Partnerschappen 

Spotify geeft Nokia T20-bezitters direct toegang tot 70 miljoen nummers en 2,9 miljoen podcasts. ExpressVPN biedt extra controle over online privacy en is beschikbaar op de Nokia T20 met een gratis proefperiode van 30 dagen.

Prijs en beschikbaarheid

De Nokia T20 wordt geïntroduceerd in Nederland vanaf midden oktober en wordt geleverd in configuraties van 4GB/64GB WiFi vanaf €219 en 4GB/64GB LTE vanaf €249.

De Nokia micro earbuds (TWS-521) worden geïntroduceerd in Nederland vanaf midden oktober voor €69,99.

De Nokia rugged flip-cover wordt geïntroduceerd in Nederland vanaf midden oktober voor €39,99.

“We zijn er trots op dat we altijd luisteren naar en reageren op de wensen van consumenten. Het afgelopen jaar merkten we de toename van hybride werken en online leren, evenals het toenemend gebruik van sociale media, videobelplatforms en streamingdiensten, wat leidde tot een toename van de vraag naar tablets. We hebben de allereerste Nokia-tablet van HMD Global gemaakt om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van mensen en hun verlangen naar veelzijdige technologie en functies zonder ons update- en upgradebeleid uit het oog te verliezen”, zegt Stefan De Clerck, General Manager Benelux en Frankrijk bij HMD Global. “De Nokia T20 is ontworpen om te werken, te leren en te spelen en biedt de klassieke kwaliteiten die mensen waarderen en verwachten van onze smartphones, in een gloednieuw formaat.”

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie