Duurzame gadgets voor onder de kerstboom

Duurzame gadgets voor onder de kerstboom

Redactie Baaz

Cadeausuggesties voor duurzame smartphones

Voor de bingewatcher: Nokia G60 5G

De Nokia G60 5G is het ideale cadeau voor de milieubewuste film- en seriefanaat. De achterkant van deze smartphone bestaat namelijk uit 100 procent gerecycled materiaal en het frame uit 60 procent gerecycled materiaal. Ook komt de G60 met Nokia’s kenmerkende 3-3-3 belofte (drie jaar software-upgrades, drie jaar beveiligingsupdates en drie jaar garantie) zodat je zeker weet dat hij lang meegaat. Daarnaast is de telefoon perfect geschikt voor het kijken van films en tv-programma's. Dankzij het beeldscherm met een 120Hz verversingssnelheid kun je genieten van een supervloeiende weergave.

nokia, kerstmis, duurzame gadgets, gadgets, gear

Nokia G60 5G

Voor de reiziger: Nokia X30 5G

De Nokia X30 5G is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium en 65 procent gerecycled plastic en is daarmee de meest milieuvriendelijke Nokia-smartphone ooit. Ook de X30 komt met Nokia’s kenmerkende 3-3-3 belofte waardoor je minder snel hoeft te upgraden naar een nieuwe smartphone. Wanneer 1 miljoen mensen de Nokia X30 5G een jaar langer zouden gebruiken, bespaart dat evenveel CO2 als nodig is om 5000 huizen een jaar lang van stroom te voorzien! Daarnaast is de telefoon ideaal voor op reis, dankzij een batterijduur van twee dagen en een 50MP Pureview-camera met grote pixels voor hoge kwaliteit beelden.

nokia, kerstmis, duurzame gadgets, gadgets, gear

Nokia X30 5G

Cadeausuggestie voor een duurzame tablet

Voor het gezin: Nokia T21

De Nokia T21 is duurzaam gebouwd en ontworpen met een stevige aluminium behuizing die voorzien is van een 60 procent gerecyclede plastic. Ideaal voor het hele gezin dankzij drie jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates en twee jaar software-upgrades. Hierdoor blijven alle gegevens veilig, ook wanneer de kinderen met de tablet op het web gaan. Daarnaast heeft de T21 genoeg batterij-inhoud om 15 uur lang op het web te surfen, een hele tv-serie te kijken en zeven uur te vergaderen.

nokia, kerstmis, duurzame gadgets, gadgets, gear

Nokia T21

Cadeausuggestie voor een duurzame speaker

Voor de muziekliefhebber: Nokia Portable Wireless Speaker 2

De Nokia Portable Wireless Speaker 2 heeft een behuizing van 100 procent gerecycled plastic en is hierdoor de meest duurzame Nokia-luidspreker ooit. Dankzij een waterdicht ontwerp en een perfect draagbaar formaat is dit het perfecte kerstcadeau voor de milieubewuste muziekliefhebber.

nokia, kerstmis, duurzame gadgets, gadgets, gear

Nokia Portable Wireless Speaker 2

Prijzen en beschikbaarheid

  • De Nokia G60 is verkrijgbaar via nokia.com in Pure Black of Ice Grey, vanaf een gemiddelde prijs van 329 euro.
  • De Nokia X30 5G is verkrijgbaar via nokia.com in Cloud Blue of Ice White, vanaf een gemiddelde prijs van 519 euro.
  • De Nokia T21 is verkrijgbaar via nokia.com in Charcoal Grey, vanaf een gemiddelde prijs van 249 euro.
  • De Nokia Portable Wireless Speaker 2 is verkrijgbaar via nokia.com voor een gemiddelde prijs van 59,99 euro.
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie