Het Rabobank Startup & Scale-Up team heeft Cuurios substantiële groeifinanciering verstrekt om het bedrijf verder op te schalen.

Het Rabobank Startup & Scale-Up team heeft Cuurios substantiële groeifinanciering verstrekt om het bedrijf verder op te schalen.

Redactie Baaz
Cuurios is een snelgroeiende leverancier van softwaretechnologie die de industrie transformeert en leiderschap herdefinieert in een gedigitaliseerde wereld. Door de combinatie van een eerder dit jaar afgeronde investeringsronde met Secondstage Ventures en het nu opgehaalde groeikapitaal, kan Cuurios zich verder voorbereiden op een spannende toekomst! Ons doel is om de tools te bieden die industriële activiteiten digitaliseren en stroomlijnen, die samenwerking bevorderen en uiteindelijk een industriële datarevolutie ontketenen.

Voor één van onze klanten hebben de geautomatiseerde (en data gedreven) adviezen bijgedragen om optimaal te produceren en uitval van assets te voorkomen, met als uiteindelijke resultaat een productiestijging van 3%.
Als onderdeel van onze visie willen we dat gebruikers de kracht van hun eigen data kunnen voelen, hun databronnen op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier kunnen integreren en hun data combineren, verwerken en transformeren tot zinvolle inzichten en acties, van data naar actie!

Innovatieve bedrijven 

De Rabobank ondersteunt innovatieve bedrijven en ziet het maatschappelijke en economische belang van startups en scale-ups
Speciaal voor deze doelgroep heeft de bank het Startup & Scale-up team opgericht.
Fabian Groeneveld en Robbert Lut werken in het team uit de regio Delft – Den Haag en leggen uit: “Wij geloven dat de technologie van Cuurios asset intensieve bedrijven in staat zal stellen de waarde van hun data te vertalen in bruikbare inzichten, waardoor hun vermogensbeheer efficiënter wordt en toegankelijk via een SaaS-platformconcept”.
Een van de use-cases van de Cuurios technologie is de mogelijkheid om productie gerelateerde acties te beheren, toe te kennen en te volgen.
Tegenwoordig worden deze acties in veel organisaties niet op een gestandaardiseerde manier beheerd.
Misschien herken je al die verschillende actielijsten in verschillende Excel-bestanden op gedeelde schijven die je in de gaten moet houden... Cuurios elimineert al deze onbeheerde lijsten en levert in ruil daarvoor een goed beheerde, flexibele en zeer schaalbare oplossing!

Over Cuurios

Cuurios is een Delfts softwarebedrijf. We stellen onze klanten in staat om hun processen te optimaliseren door hun data te vertalen naar bruikbare inzichten. De resulterende acties worden beheerd, toegewezen en gevolgd in een volledig transparant en intuïtief softwareplatform, waardoor de waarde van data-analyse wordt geïntegreerd in de dagelijkse werking!

Over het Rabobank Startup & Scale-Up team

Een innovatief idee kan de motor van de economie zijn of een impuls geven aan het scheppen van werkgelegenheid. Daarom ondersteunt de Rabobank startende technologie gedreven ondernemers en heeft zij een speciaal Startup & Scale-up Team opgericht om deze ondernemers te helpen door hun (internationale) netwerk, kennis en financieringsinstrumenten open te stellen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie