​Marktlink Investment Partners versterkt team met drie top private bankers
VLNR: William van Galen, Raymond van Erven en Henk van Middendorp

​Marktlink Investment Partners versterkt team met drie top private bankers

Redactie Baaz
Marktlink Investment Partners (MIP) versterkt zich met drie private bankers van Rabobank die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de doelgroep van vermogende particulieren en ondernemers. Raymond van Erven, William van Galen en Henk van Middendorp zullen per 1 april klanten adviseren op het gebied van deelname in Private Equity en Venture Capital. MIP zet met deze uitbreiding in op het verbreden van het netwerk aan vermogende particulieren, ondernemers, family offices en professionals.

Foto boven artikel: MIP team versterkt met (vlnr) William van Galen, Raymond van Erven en Henk van Middendorp

Een trend is dat Private Equity en Venture Capital een steeds groter onderdeel uitmaken van de totale investeringsstrategie. Het gevolg daarvan is een stijgende vraag naar directe investeringsmogelijkheden zoals Private Equity en Venture Capital. Dit is voor Marktlink Investment Partners reden om de propositie en het relatiemanagement uit te bouwen.

Raymond van Erven en William van Galen waren sinds de jaren negentig als senior wealth manager betrokken bij de Rabobank. Henk van Middendorp was bij Rabobank werkzaam als manager commerciële betrekkingen bij het onderdeel Rabo Schretlen Vermogensmanagement. Het drietal heeft een achtergrond bij Schretlen & Co. 

Van Middendorp motiveert namens het drietal de overstap: “In ons werkveld wil je een persoonlijke band opbouwen en samen kijken wat het beste aansluit op de investeringsbehoeften van de klant. Wij voelen ons alle drie ondernemer en het is geweldig om onderdeel te worden van een jong en snelgroeiend bedrijf waar ondernemerschap sterk wordt gestimuleerd en waar persoonlijk contact mogelijk is met een betrokken netwerk. Er is toenemende interesse onder beleggers in Private Equity en Venture Capital. Wij worden volledig in onze kracht gezet, omdat we bij Marktlink Investment Partners via persoonlijk contact de tijd en ruimte mogen nemen om potentiële investeerders binnen het netwerk te adviseren over passende fondsen.”

Hylke Hertoghs, Managing partner bij MIP: “Wij zijn verheugd dat wij Raymond, William en Henk kunnen toevoegen aan ons team. Zij hebben met hun achtergrond een brede allround expertise rondom het begeleiden van vermogende particulieren en ondernemers. Naast de jarenlange ervaring inzake vermogensvraagstukken en relatiemanagement, brengen ze een groot zakelijk netwerk van vermogende investeerders, family offices en accountants en fiscaaladvieskantoren met zich mee.”

Marktlink Investment Partners heeft eind vorig jaar een nieuw investeringsfonds gelanceerd, Private Equity Fonds III. Het fonds investeert net als haar voorgangers in meerdere aansprekende Europese Private Equity fondsen. Doelomvang van het fonds is EUR 100 mln waarbij er bij de first closing al voor meer dan EUR 50 miljoen is ingeschreven. Naar verwachting staat het fonds nog tot en met mei 2023 open voor inschrijvingen.

Over Marktlink Investment Partners

Marktlink Investment Partners is een toegankelijke investeringsmaatschappij in Private Equity en Venture Capital. Waar ondernemers behalve voor hun vermogen terecht kunnen ook een actief ondernemersnetwerk en kennisdeling via events, bijeenkomsten en expertsessies voor terugkrijgen. Het team bestaat uit 15 fte specialisten. Marktlink, initiatiefnemer van Marktlink Investment Partners, is de grootste mkb+ M&A-adviseur in de Benelux. Met 25 jaar historie en meer dan 150 transacties per jaar staat Marktlink aan de wieg van florerende bedrijven. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om vermogen via het fonds beschikbaar te stellen aan andere ondernemers. Marktlink weet uit ervaring hoe belangrijk private equity is voor de ontwikkeling en groei van organisaties.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie