‘Hersenwetten’ op New Business Radio

‘Hersenwetten’ op New Business Radio

Redactie Baaz

New Business Radio start vandaag met het nieuwe radioprogramma ‘Hersenwetten’. Presentatoren Marcel Bos en Eddie Tjon Fo, oprichters van SparkWise, nemen je in dit nieuwe programma mee in de werking van het menselijk brein.

Is het mogelijk, met meer kennisopbouw over hersenwetten, succesvoller te zijn? Deze en andere vragen worden beantwoord in het nieuwe radioprogramma. In ‘Hersenwetten’ wordt duidelijk waarom kennis over de werking van de hersenen zo essentieel is om succesvoller te zijn, zowel privé als zakelijk. Hersenwetten leren, is essentiële informatie voor managers, ondernemers, investeerders en professionals die organisatiestructuren willen verbeteren.

Eddie Tjon Fo: 'We zijn niet naar een breinschool geweest en dus weten we in de basis niet hoe onze hersenen werken. Vertrouwen we te vaak op onze hersenen? Ja, maar is dat verstandig? Nee, meestal niet.'

Het programma brengt een combinatie van gasten in de studio, interviews, neurowetenschappelijk onderbouwde inzichten en een zakelijke visie opgebouwd over de afgelopen 35 jaar. 

‘Hersenwetten’ is elke laatste woensdag van de maand tussen 15.00 uur tot 16.00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand via podcast beschikbaar gesteld.

New Business Radio is dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.

Luisteren kan rechtstreeks via www.newbusinessradio.nl/player
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie