Fabulosa, het favoriete, geparfumeerde huishoudmerk van de Britten, is nu te shoppen in Nederland

Fabulosa, het favoriete, geparfumeerde huishoudmerk van de Britten, is nu te shoppen in Nederland

Redactie Baaz

Fabulosa, het toonaangevende Engelse huishoud- en lifestylemerk, dat bekend staat om het toevoegen van luxe geuren aan alledaagse schoonmaakproducten, is nu te vinden in Nederland. Fabulosa maakt het leuk om huishoudelijke klussen te klaren tegen een budgetvriendelijke prijs.

Snelst groeiende geurmerk in Groot-Brittannië

Met een uitgebreid assortiment voor elke klus, waaronder allesreinigers, specifieke keuken- en badkamerreinigers, bicarb schoonmaaksprays (tegen vuil en vet), wasverzachters, wasparfums, geurboosters voor in de wasmachine, droogtrommeldoekjes, lucht- en textielverfrissers en luxe interieurparfums, behoort Fabulosa tot de grootste particuliere schoonmaakbedrijven en snelst groeiende geurmerken in Groot-Brittannië.

Meer dan 500.000 volgers op sociale media

Met meer dan 500.000 volgers op Instagram, TikTok en Facebook, delen fans en contentmakers, beter bekend als 'Cleanfluencers', aan de lopende band hun favoriete geuren en nieuwe lanceringen, waardoor het #FabulosaFeeling zich razendsnel verspreidt. In Nederland is Fabulosa van plan om meer harten en huizen te veroveren met hun 'Savings That Make Scents'. Kortgezegd: budgetvriendelijke huishoudproducten die heerlijk ruiken.

Unicorn Dust, Baby Powder en Lush Pomegranate

Fabulosa brengt ieder seizoen nieuwe, innovatieve geuren en producten uit in opvallende verpakkingen, met flitsende namen als Unicorn Dust, Baby Powder en Lush Pomegranate, maar ook geuren geïnspireerd op de bestverkopende designerparfums. In totaal zijn er al meer dan 150 geuren gelanceerd sinds de oprichting. Alle producten zijn 100% vegan.

Over het familiebedrijf

Het bedrijf werd in 2019 opgericht door vader en zoon Mike en James Sharpe in Cheshire (Engeland) uit een passie om de huishoudelijke markt te innoveren met producten die meer doen dan alleen vuil verwijderen. Sinds de oprichting heeft het merk wereldwijd meer dan 100 miljoen flessen verkocht en verspreidt het zich nu over Europa, Afrika, West-Azië en Australië.

Voordelig alternatief

Fans waarderen Fabulosa-producten vooral omdat ze een voordelig, uniek geurend alternatief bieden in het overvolle huishoudartikelen schap. Ze helpen om taken die nou eenmaal moeten worden uitgevoerd, plezieriger te maken en geven een twist aan de dagelijkse huishoudroutine.

Verkoopinformatie

Vanaf nu zijn Fabulosa-producten exclusief verkrijgbaar bij Action-winkels vanaf €1,49. Met hun prijswinnende assortiment en voortdurende focus op innovatie, staat Fabulosa klaar om de Nederlandse huizen op te frissen met een vleugje Britse flair.https://myfabulosa.co.uk/

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie