Exact geeft opnieuw vier ondernemers gratis advies, begeleiding en software

Redactie Baaz
Exact komt in 2020 met een tweede editie van De Uitdaging. Tijdens dit negen maanden durende traject ondersteunt de softwareleverancier vier ondernemers in de realisatie van hun specifieke ambitie.

Ondernemers kunnen zich vanaf vandaag nomineren voor deelname via www.de-uitdagingen.nl

De vier genomineerde ondernemers krijgen gratis advies van een expertteam op het gebied van ondernemen, marketing en boekhouden. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk begeleider die het beste aansluit bij zijn of haar uitdagingen en ambities. Ook ontvangen deelnemers gratis Exact Online-software naar keuze, inclusief hulp bij de inrichting.

Zakelijke uitdaging

Om kans te maken, vraagt Exact ondernemers om hun belangrijkste zakelijke uitdaging op een creatieve wijze te delen met het team van experts dat bestaat uit:
 

  • Floris Venneman, serie-ondernemer en strategisch bedrijfsadviseur
  • Henk Kenter, medeoprichter van Accountant Vast
  • Huib van der Harst, manager Marketing & Communicatie bij Exact
  • Elvan Kose, Senior Business Consultant bij Exact
  • Tech incubator YES!Delft
  • Ondernemersmediaplatform Baaz. Ook wij volgen het traject, net zoals het afgelopen jaar, op de voet. Deelnemers kunnen via interviews en achtergronden de mogelijkheid verwachten om hun bedrijf en visie te presenteren aan tienduizenden Baaz-lezers en mede-aanpakkers. 

Huib van der Harst: 'Exact richt zich sinds de oprichting in 1984 op het midden- en kleinbedrijf. Onze groei hebben we te danken aan hun vertrouwen. Daarom hebben we vorig jaar besloten om ondernemers te helpen met de realisatie van hun ambitie. De deelnemers aan de eerste editie van De Uitdaging waren erg enthousiast over het traject. Het heeft hen betere ondernemers gemaakt, zo gaven ze aan. Daarom willen we ook in 2020 ondernemers helpen met hun uitdaging.

'Dat kan van alles zijn; sommige ondernemers blijven elke maand met voorraad zitten, anderen kampen met te lage cashflow of weten niet hoe ze de juiste doelgroep moeten bereiken. Wat hun uitdagingen ook zijn, alle ondernemers kunnen wel wat hulp gebruiken. Het is heel waardevol om regelmatig te kunnen sparren met experts en toegang te krijgen tot de juiste middelen.'

 Ondernemers kunnen zich aanmelden via de-uitdagingen.nl. Benieuwd naar de finale van 2019? De afronding van De Uitdaging van dit jaar vond onlangs op Exact Live plaats. Een succes, waarover je uitgebreid verder leest in de aankomende editie van Baaz.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie