De nieuwe Volkswagen Passat staat in de showroom

De nieuwe Volkswagen Passat staat in de showroom

Redactie Baaz
Met nieuwe motoren, een verbeterd design en hightech IQ.DRIVE assistentiesysteem is de nieuwe Volkswagen Passat bij de Nederlandse showrooms aangekomen.

De nieuwe Passat heeft dankzij zijn metamorfose een nieuwe grille, gerestylede bumpers en voor- en achterlichtunits voorzien van LED-technologie. Naast het interieur met nieuwe materialen en een opvallend design van het stuur, zijn er voor het exterieur nieuwe kleuren en velgen beschikbaar.

IQ.DRIVE en dashboard

Gedeeltelijk autonoom rijden wordt mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe IQ.DRIVE assistentiesystemen, zoals Emergency Assist, Travel Assist en het vernieuwde Lane Assist. De nieuwe Passat is voorzien van een dashboard met de nieuwste generatie infotainment met draadloze Apple Carplay. Daarnaast is de Digital Cockpit geheel naar eigen wensen in te delen.

Passat

Volkswagen Passat Comfort Business

De nieuwe Volkswagen Passat Comfort Business model is verkrijgbaar vanaf  € 39.575,-. Hiermee heeft de nieuwe Passat een hogere standaarduitrusting tegen een lagere prijs in vergelijking met zijn voorganger. De luxe Passat 1.5 TSI Comfort Business met DSG-automaat is de meest scherp geprijsde Passat op de prijslijst. De Comfort Business is voorzien van navigatie- en multimediasysteem 'Discover Media', adaptive cruise control, DAB+ radio, park distance control, traffic jam assist en een ergo-comfort bestuurdersstoel. Hierbij kun je nog kiezen voor het Tech-pakket (draadloze App Conect, diefstalalarm en telefoonvoorbereiding Plus), easy open achterklep, Voice control, de Mijn Volkswagen app module, 16 inch Aragon velgen en chromen dakreling (Variant).

Passat

LEES OOK: Prijs vernieuwde Lexus RX is bekend

Volkswagen Passat Elegance Business R

Een uitblinker binnen de nieuwe Passat-reeks is de Elegance Business R, die in combinatie met de 1.5 TSI met DSG-automaat verkrijgbaar is vanaf € 41.640,-. De Elegance Business R onderscheidt zich met een sportief exterieurpakket met donker getinte ramen en 17 inch Sebring velgen. De verwarmbare top-comfort stoelen zijn bekleed met Alcantra en Vienna-leder bekleed. Als aanvulling op de Comfort business biedt de Elegance Business R zoals het navigatie- en infotainmentssysteem Discover Pro, de Digital Cockpit, Digital Key en IQ.LIGHT LED matrixverlichting.

Limousine en Variant

De eerste Limousine en Variant exemplaren zijn nu verkrijgbaar bij de Nederlandse Volkswagendealers. Bestellen is mogelijk in een groot aantal diesel- en benzinevarianten. De Passat GTE, met een grotere elektrische actieradius dan zijn voorganger, is binnenkort verkrijgbaar. De prijzen voor de Passat GTE worden binnenkort bekendgemaakt.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie