Prijs vernieuwde Lexus RX is bekend

Prijs vernieuwde Lexus RX is bekend

Redactie Baaz

Lexus heeft de prijs van de vernieuwde en strakke RX bekendgemaakt. De vernieuwde SUV gaat net iets meer kosten dan zijn voorganger.

Lexus Business line

De instapversie onder de naam 'Business Line' gaat € 76.995,- kosten. De nieuwe versie is hiermee € 2.600,- duurder dan zijn voorganger van € 74.395,-. De instapversie is uitsluitend verkrijgbaar als 450h, dus met een hybride aandrijflijn van 313 pk. De RX heeft standaard LED-verlichting, lederen bekleding, achtvoudig elektrisch verstelbare en gekoelde stoelen en een multimedia systeem. In de instapversie is geen navigatie te vinden. Een grote straf is dit niet naast al deze extra's, want Android auto en Apple Carplay zijn standaard te vinden in het multimediasysteem.

Lexus

Luxury Line en Executive Line

De Lexus Luxury Line gaat weer een stapje veder. Voor € 81.955,- krijg je hierbij een elektrisch bedienbare achterklep, parkeersensoren, navigatie, een draadloze telefoonlader en extra speakers. Nog een stapje luxer is de Lexus Executive Line van € 85.695,-. De Executive Line biedt automatisch dimmende spiegels, een dodehoeksensor, een head-up display, een groter beeldscherm en een CD-speler aan.

Meer ruimte gewenst? De Executive Line is ook verkrijgbaar als L-versie met een ruime zevenzitter voor € 89.595,-.

Lexus

Lexus President Line

Voor nog meer luxe en klasse is er de Lexus President Line. Voor € 95.995,- krijg je onder meer tienvoudig verstelbare stoelen, 20-inch lichtmetaal in hyper-croom adapitieve koplampen, zonnenschermen, extra hout, stoelverwarming in de achterbank, Mark Levinson-audio en hoogwaardig leer.

Naast de President Line is de F Sport Premium verkrijgbaar. De F Sport Premium is een sportieve versie van de President Line. Een sportieve look voor de binnen- en buitenkant maar met dezelfde uitrusting als de president. De F Sport kost € 94.995,-.

Lexus

LEES OOK: De BMW Concept 4: doorn in het oog, of prachtige bak?

De Lexus President Line is verkrijgbaar als L-versie. Voor een kleine ton, € 99.895,-, is de President Line L-versie verkrijgbaar. De F Sport is niet verkrijgbaar als L-versie.

Extra opties

Lexus staat er bekend om dat zij niet met uitgebreide lijsten komen als het gaat om losse opties. Een schuifdak is vanaf de Luxury Line beschrikbaar voor € 1.450,-. Een panoramadak is verkrijgbaar vanaf de Executive Line voor € 1.950,-. Voor alle versies is de optie voor een metallic lak mogelijk voor € 1.295,-.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie