De nieuwe Kia ProCeed: stijlvol en eigenzinnig

Jordi Smit
De nieuwe Kia ProCeed is stijlvol en eigenzinnig. Gedurfd en zelfverzekerd. De shooting brake combineert de dynamiek en luxe van een slanke coupé op geraffineerde wijze met de praktische ruimte van een Sportswagon.

Met de Kia ProCeed rijd je praktisch en stijlvol. Rijk uitgerust met onder meer adaptieve cruise control (Stop & Go), vermoeidheidsherkenning, actieve rijbaanassistentie en een draadloze smartphone oplader: de Kia ProCeed is de perfecte zakelijke partner. De grote verrassing van de Kia ProCeed is de laadruimte. Op het eerste gezicht lijkt de kofferbak niet groot, maar schijn bedriegt. De kofferbak is namelijk zeer praktisch in te richten. Bovendien is de bergruimte onder de laadvloer zeer handig te gebruiken.

Interieur Kia ProCeed

Het interieur binnen in de auto is er één van grote klasse. De stoelen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn bovendien verstelbaar voor elke zitpositie. Daarnaast kan het stuurwiel naar wens worden ingesteld. Er is een aanraakscherm aanwezig dat werkt met een goed functionerend systeem dat zeer praktisch werkt.

Garantietermijn

Kia kan na talloze betrouwbaarheids- en duurzaamheidstests op alle nieuwe Kia-modellen een unieke garantietermijn van zeven jaar aanbieden. Omdat Kia wil dat je zeven jaar lang ‘als nieuw’ met de Kia ProCeed kunt rijden, krijg je ook op je TomTom-navigatiesysteem zeven jaar kaartupdates en TomTom Live Services-updates gratis.

Ultiem rijplezier

De Kia ProCeed zorgt voor ultiem rijplezier, met een netto bijtelling vanaf € 211,- per maand. Precies wat je nodig hebt als ondernemer. Meer weten over zakelijk rijden met Kia? Kijk op kia.com/zakelijk.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi