Importeer je auto

Een auto importeren: eenvoudiger dan je denkt!

Redactie Baaz
We hebben op Baaz.nl al eerder geschreven over de alternatieven voor nieuwe auto's en het leasen. Youngtimers, bijvoorbeeld. Maar wat dacht je van een prachtige vierwieler uit het buitenland?

Een auto importeren kent vele voordelen. Echter, wanneer je eenmalig of niet regelmatig een auto importeert en niet volledig op de hoogte bent van alle regels en manieren om te besparen trap je al snel in een van de valkuilen die je onnodige kosten opleveren.
 
Dus, heb je een auto die nu nog in het buitenland geparkeerd staat op het oog? Dan is er altijd Easy Import. De specialist maakt het importeren van een auto, motor of camper behoorlijk eenvoudig. 

Auto-importservice van Easy Import

De auto-importservice van Easy Import maakt het de gebruiker gemakkelijk. Van ondersteuning bij auto-import tot het volledig uit handen geven van aankoop tot aflevering. Easy Import wil het importeren van een auto eenvoudig en zorgeloos maken voor zowel particulieren als bedrijven.
 
Wekelijks kiezen tientallen klanten voor de auto-importservice. Voordelen daarvan zijn onder meer dat de importauto binnen vijf werkdagen wordt voorzien van een Nederlands kenteken.
 
Verder is er de 24/7 auto-import hulplijn, is er een gratis BPM en kostenindicatie, zorgt Easy Import voor een BPM-acceptatiegarantie, wordt er standaard voor een importkenteken gezorgd en is het transport van buiten- naar binnenland altijd verzekerd. 

Alles naar wens

Easy Import biedt voor import vanuit een EU-land twee basis auto-importpakketten inclusief een importkenteken om de nieuwe aanwinst snel en eenvoudig naar Nederland te rijden.
 
Deze importpakketten zijn geheel naar wens uit te breiden, van ondersteuning bij het importeren tot full service auto import. Heb je een auto op het oog die buiten de EU staat, dan is een offerte op maat geen probleem.
 
Meer informatie, check dan snel de site van Easy Import.
 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie