Cognito rondt Duitse overname af

Cognito rondt Duitse overname af

Redactie Baaz

Het internationale communicatiebureau Cognito heeft de volledige overname van Westend Medien afgerond.

Het internationale communicatiebureau Cognito heeft de volledige overname van Westend Medien afgerond. De bureaugroep had sinds januari 2023 een minderheidsbelang in het in Düsseldorf gevestigde bureau.

Drie maanden na de initiële deal overleed de oprichter van Westend Medien, Dr. Michel Siemer. Om continuïteit voor cliënten team te waarborgen, heeft Cognito de resterende aandelen verworven. Richard Neve, medeoprichter van Cognito’s Nederlandse bureau, is benoemd tot interim-directeur van Cognito DACH.

De investering in Duitsland is onderdeel van de groeistrategie van Cognito. Duitsland is een van de leidende economieën van Europa en veel van de internationale cliënten van de bureaugroep hebben behoefte aan lokale ondersteuning bij hun PR- en marketingcampagnes. Ook in Duitsland is het team van Cognito gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven in financiële dienstverlening en financiële technologie.

Tom Coombes, CEO van Cognito: “Duitsland is een belangrijke strategische markt voor Cognito. Deze overname geeft onze klanten toegang tot 90 miljoen Duitstaligen en een belangrijke Europese financiële markt. Het versnelt onze geplande strategie om kenniscentra op te bouwen in de belangrijkste financiële markten ter wereld.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie