Zorg van de Zaak neemt Brout over

Zorg van de Zaak neemt Brout over

Redactie Baaz

Zorg van de Zaak verwelkomt Brout in haar netwerkorganisatie. Met Brout versterkt Zorg van de Zaak zich met een impactvol trainingsbureau op het gebied van leiderschap.

Brout is een boetiek bureau voor training en coaching op het gebied van leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering. Onder de aansprekende slogan ‘Bring out your best for the world’ ondersteunt Brout opdrachtgevers met leer- en ontwikkelprogramma’s op organisatieniveau, in teams en voor individuele managers en professionals. Allemaal vanuit de overtuiging dat verandering ontstaat wanneer mensen inzicht hebben in hun gedrag, de impact daarvan ervaren en invloed ontwikkelen om te veranderen. Met Brout kan Zorg van de Zaak haar klanten nog beter ondersteunen bij het bouwen van vitale organisaties met een positief werkklimaat. Daarmee levert Brout een belangrijke bijdrage aan de strategie van Zorg van de Zaak ‘Iedereen sterker aan het werk’.  Eén en ander vanuit de visie dat werken mensen gelukkiger en gezonder maakt en daarmee een positieve bijdrage levert aan het functioneren van de samenleving als geheel.

Brout zal als onderdeel van Zorg van de Zaak haar eigen positionering en dienstverleningsconcept in de markt behouden en daarnaast intensief samenwerken met de andere labels in het netwerk ten behoeve van gemeenschappelijke klanten.

Bas Tomassen, CEO Zorg van de Zaak: “Door de huidige gepolariseerde samenleving, verdergaande digitalisering en hybride werken wordt het leven voor veel mensen ingewikkelder en neemt de druk op onze mentale gezondheid toe. Dit vergroot het belang van hechte bedrijfsgemeenschappen waar mensen graag werken, zich ontwikkelen en met elkaar plezier hebben. Dat heeft alles te maken met verbindend leiderschap en een positieve cultuur. Het voorkomt gedoe, verloop en verzuim en het vergroot medewerkersbetrokkenheid en slagvaardigheid van organisaties. In gesprek met founder en chief visionary officer Ton Keunen duurde het niet lang om samen vol overtuiging te besluiten onze krachten te bundelen en zo meer impact te kunnen maken. In Annelies Lageschaar – den Boer als CEO van Brout zien we allebei de ideale leider van Brout om dit mogelijk te maken zodat Ton zijn volle aandacht kan richten op leiderschapsontwikkeling en zo het beste uit zichzelf kan halen voor de wereld”.

Annelies Lageschaar – den Boer, CEO Brout: “Met plezier ben ik vorig jaar gestart als CEO van Brout en met plezier bouw ik verder aan Brout als onderdeel van het netwerk van Zorg van de Zaak. Inmiddels heb ik een beter beeld gekregen van de verschillende bedrijven in het netwerk en zie ik hoe logisch het is dat we als Brout aansluiten op deze formule. Met behoud van onze eigenheid maar met de kracht van samen.”

Ton Keunen, oprichter van Brout: “Om de groei van Brout te versnellen en daardoor het verschil te kunnen maken voor steeds meer mensen in hun leven en werk, is dit een enorme en logische stap. Eén en één is twee: niet alleen passen we als organisatie ontzettend goed in het gehele productportfolio van Zorg van de Zaak, ook de culturen passen als een handschoen. Ik ben ontzettend trots om na zes jaar Brout de eigenaarstouwtjes los te laten en mij in mijn grootste kracht te zetten voor Brout en haar nieuwe netwerk.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie