Business Contact Dagen Noord

Redactie Baaz
Op 24 en 25 maart 2020 vindt hét Business Event van het Noorden plaats in het WTC Expo Leeuwarden. De Business Contact Dagen Noord is dé plek waar verbindingen worden gelegd; ondernemers elkaar ontmoeten, van elkaar leren en elkaar inspireren.

Informatie

Dit artikel verscheen eerder op bcdn.nl.


 

Leeuwarden, Nederland
Gratis

Netwerken, netwerken en netwerken. Daar zijn De Business Contact Dagen Noord voor. Om een goede en succesvolle ondernemer te zijn, moet je een groot en goed netwerk hebben. Een netwerk ontwikkeld zich niet vanzelf. De Business Contact Dagen Noord zijn hét evenement om je netwerk uit te breiden. Voorop staat dat er een omgeving wordt gecreëerd waarin organisaties, innovaties, trends en ontwikkelingen bij elkaar komen en alle aandacht krijgen. Waar ondernemers antwoorden krijgen op vragen die ze hebben en bedrijven elkaar ontmoeten, van elkaar leren en elkaar inspireren.

Toekomst

De Business Contact Dagen Noord ontwikkelen zich steeds meer tot een platform dat niet alleen tijdens het tweedaagse  netwerkevent een functie heeft. De Business Contact Dagen Noord biedt ondernemers het hele jaar door de mogelijkheid om elkaar verder te helpen en te inspireren, door  een omgeving te creëren waarin innovaties, trends en ontwikkelingen alle aandacht krijgen.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie