BtcTurk organiseert halve marathon in Istanbul om de halving periode te vieren

BtcTurk organiseert halve marathon in Istanbul om de halving periode te vieren

Redactie Baaz

Opgericht als Türkiye's eerste en 's werelds vierde Bitcoin handelsplatform en met haar investeringen omgevormd tot een financieel technologiebedrijf, houdt BtcTurk op 21 april een evenement in Istanbul, verwijzend naar de 21 miljoen Bitcoin voorraad tijdens de Bitcoin halvingsperiode.

De BtcTurk Bull Run, die voor het eerst wordt georganiseerd en vanaf nu elke vier jaar zal worden gehouden, zal professionals en het publiek zien rennen langs de kust van Üsküdar in Istanbul. De door BtcTurk georganiseerde loop bestaat uit drie verschillende onderdelen: een halve marathon van 21 kilometer, een publieke loop van 10 kilometer en een speciale loop in stieren kostuum van 100 meter. Alle runs zijn gratis. Alle details over de run zijn te vinden op de website https://btcturkbullrun.com/.

De Bitcoin-beurs, die wordt gehouden aan de Üsküdar-kust van Istanbul, wordt bijgewoond door belangrijke merken uit de sector uit de hele wereld. Ook internationale atleten zullen aan het evenement deelnemen. Satoshi TV, dat met belangstelling gevolgd wordt op YouTube, zal ook aanwezig zijn.

2.1 Prijzen ter waarde van Bitcoin worden verdeeld

In de BtcTurk Bull Run, die wordt georganiseerd ter ere van de Bitcoin Voorraad van 21 miljoen en de halving van de Bitcoin, worden prijzen ter waarde van 2,1 Bitcoin uitgedeeld aan de winnaars. Aan het einde van de race; Finishing the Race Hand in Hand - HODL, Bitcoin Special Award voor de 21e plaats finisher, Satoshi Special Award voor de 210e plaats finisher, Hal Finney Special Award voor de 2100e plaats finisher. De oudste deelnemer ontvangt de ATH Special Award en de jongste deelnemer ontvangt de Genesis Block Award. In de 100-meter stierenkostuum race ontvangen mannen en vrouwen de Bull Costume Special Run Award en de Best Costume Award.

Wat is Halving?

De Bitcoin wordt ongeveer elke vier jaar gehalveerd. Daarom worden bij het beschrijven van belangrijke gebeurtenissen in de Bitcoin-geschiedenis de gebeurtenissen verdeeld in segmenten van vier jaar op basis van de halvingsdata. 

In de afgelopen vier jaar is de invloedssfeer van Bitcoin aanzienlijk uitgebreid en heeft Bitcoin met $73.780 het meest waardevolle niveau in zijn geschiedenis bereikt. Het blockchain-ecosysteem, geleid door Bitcoin, is niet alleen een technologische infrastructuur, maar manifesteert zich ook in verschillende gebieden van het leven. Na de halving van de Bitcoin in april 2024 zullen de blokken geteld blijven worden voor de volgende halving van de Bitcoin, die naar verwachting in 2028 zal plaatsvinden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie