Boekentip: ondernemen als levensstijl

Boekentip: ondernemen als levensstijl

Redactie Baaz
Vergeet die ren-je-rot-baan, kies liever voor een ondernemende levensstijl en ga hosselen. Een boekentip voor deze zomermiddag.

Hosselen heeft de toekomst. Een hosselaar is niet afhankelijk van één inkomstenbron. Hij scharrelt zijn kostje bij elkaar met verschillende activiteiten die samen genoeg opleveren, genoeg voor een leuk leven.

Een hosselaar is streetwise: een ondernemend multi-talent dat kansen grijpt en risico's spreidt. Geld verdienen wordt weer een levenskunst die je al doende ontwikkelt.

Wat is jouw sociale en emotionele kapitaal? Welke kansen bieden grote maatschappelijke trends? En hoe maak je van zo'n kans een geldkraantje? Dan hebben we deze boekentip. Je leest het allemaal in dit boek vol ideeën en slimme voorbeelden.

Auteur boekentip

Jeanine Schreurs is een internationaal expert op het gebied van duurzame leefstijlen. Sinds ze vijftien jaar geleden haar goedbetaalde managementbaan vaarwel zei, is ze een tevreden hosselaar. Ze is schrijver, trainer, hospita en moestuinier. Ze is directeur van de sociale onderneming Stichting LIFT, bedenker van de Budgetkring en het Lift je Leven-programma: een succesvolle aanpak om bewust en zorgvuldig om te gaan met je geld en je leven.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie