Bitget integreert met TradingView voor de handel in crypto

Bitget integreert met TradingView voor de handel in crypto

Redactie Baaz

Bitget, een toonaangevende beurs voor crypto-derivaten en copy trading platform, heeft aangekondigd dat het ondersteuning voor TradingView heeft geïntegreerd. TradingView is een populair platform voor charting en trading dat door miljoenen handelaren wereldwijd wordt gebruikt.

TradingView & Bitget

De nieuwe toevoeging zorgt voor nog meer gebruiksvriendelijkheid en een uitbreiding van de diensten van Bitget. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om crypto te verhandelen zonder de TradingView-interface te verlaten en meer goed geïnformeerde en professionele beslissingen te nemen met de bescherming en veiligheid die ze van Bitget gewend zijn. TradingView is een zogenaamd charting- en tradingplatform. Het stelt gebruikers niet alleen in staat om technische en fundamentele analyses met behulp van overzichtelijke hulpmiddelen in kaart te brengen en uit te voeren, maar ook om via het grootste sociale platform voor beleggers te communiceren. Met de TradingView-integratie hebben de gebruikers van Bitget nu toegang tot een verscheidenheid aan geavanceerde analyse-instrumenten, waaronder grafiektools, real-time marktgegevens en technische indicatoren. Bovendien kunnen ze nieuwe strategieën leren die door miljoenen actieve handelaren over de hele wereld zijn getest.

Flexibeler handelsproces

Nog belangrijker is dat de koppeling met TradingView de gebruikers van Bitget de flexibiliteit biedt om perpetual futures direct vanuit de interface te verhandelen en de tools van TradingView te gebruiken voor meer gemak en toegankelijkheid. Het handelsproces zal dus meer gestroomlijnd zijn en risico's worden beperkt, grotendeels dankzij de beschikbaarheid van snelle toegang tot actuele marktinformatie en hulp van de gemeenschap.

“Bitget is er trots op dat wij als een van de weinige spelers in de branche zijn gekozen voor deze samenwerking. We verwachten dat deze samenwerking tot een betere gebruikerservaring en diepere inzichten zal leiden. Bij Bitget is het bevorderen van het gebruik van crypto door middel van samenwerkingsverbanden met gerenommeerde organisaties altijd een belangrijk aandachtspunt geweest. We vinden het dan ook een eer om met een toonaangevend wereldwijd financieel platform als TradingView samen te werken om ons aanbod in hun indrukwekkende systeem te integreren. Door deze integratie krijgen miljoenen gebruikers via hun TradingView-accounts toegang tot de diensten van Bitget, waardoor het voor meer handelaren eenvoudiger wordt om de overstap naar de wereld van Web3 te maken,” aldus Gracy Chen, Managing Director van Bitget.

Bitget is in 2022 wat handelsvolume betreft tot de Top 3 van handelsbeurzen voor crypto-derivaten doorgedrongen. De integratie met TradingView komt kort nadat copy trading op de spotmarkt in het aanbod van de diensten van Bitget werd opgenomen, waardoor gebruikers van de beurs zowel activa op de futures- als op de spotmarkt met de investeringsvaardigheden van professionele handelaren kunnen verhandelen.

lees ook: De fundamenten van Online CFD Trading: alles wat je moet weten

lees ook: Volatiliteit: Surfen op de financiële golven

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie