Banking Circle helpt Igson Capital AG met het uitbreiden van zijn financiële infrastructuur

Banking Circle helpt Igson Capital AG met het uitbreiden van zijn financiële infrastructuur

Redactie Baaz

De Zwitserse financiële dienstverlener Igson Capital AG gaat in samenwerking met Banking Circle, gelicenseerde bank en aanbieder van financiële infrastructuren, zijn aanbod van IBAN-rekeningen voor zakelijke klanten uitbreiden. Daarnaast gaat Igson Capital AG gebruikmaken van Banking Circle’s Virtual IBAN om zo te profiteren van directe overboekingen via Faster Payments en SEPA, en het wereldwijde SWIFT-netwerk.

“Onze missie is om zakelijke klanten flexibele en betrouwbare toegang te bieden tot de Europese infrastructuur voor financiële dienstverlening via het Zwitserse knooppunt”, zegt Jarosław Lejko, de CEO van Igson Capital AG. “Om dit te bereiken moesten we de betrouwbaarheid van onze bancaire infrastructuur verbeteren. Dat gold in het bijzonder voor de B2B multi-valutarekeningen. Banking Circle is daarvoor de ideale partner. Hun ondersteuning voor een breed scala aan valuta’s, hoogwaardige diensten en reikwijdte is precies wat we nodig hebben.”

Anders la Cour, de CEO van de Banking Circle Group: “We kijken ernaar uit om Igson Capital AG te helpen om zijn aanbod in de toekomst verder uit te breiden en te verbeteren.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie