AOC lanceert geavanceerde multitasking-monitor: de 34-inch ultrabrede CU34P2C met 65 W USB-C

AOC lanceert geavanceerde multitasking-monitor: de 34-inch ultrabrede CU34P2C met 65 W USB-C

Redactie Baaz

Displayspecialist AOC kondigt de 34-inch (86,4 cm) AOC CU34P2C aan, de nieuwste toevoeging aan zijn top-of-the-line zakelijk georiënteerde P2-serie. Deze gebogen (1500R) ultrabrede monitor met een beeldverhouding van 21:9 biedt pittige en levendige kleuren en een zeer hoge UWQHD-resolutie (3440 x 1440 pixels). Met de ingebouwde USB-C-connectiviteit kan de CU34P2C laptops tot 65 W opladen en van stroom voorzien, terwijl hij daarnaast de schermruimte van de laptop uitbreidt. Bovendien geeft de 4-poorts USB-hub van de monitor toegang tot apparaten (zoals toetsenbord, muizen enz.), allemaal aangesloten via een enkele USB-C-kabel.

AOC CU34P2C: Veelzijdig met USB-C-connectiviteit (65 W PD)

Horizon verbreden

De brede horizontale ruimte van de CU34P2C (beeldverhouding van 21:9 en 3440 x 1440 pixels) is perfect geschikt als een enkele monitor om onhandige opstellingen met meerdere monitoren te vervangen en past bij de behoeften van muziekproducenten, video-editors, streamers en meer. Zij kunnen al hun werk op één scherm weergeven. Het ultrabrede scherm kan ook worden gebruikt door twee toepassingsvensters aan beide kanten vast te klikken, waardoor een opstelling met meerdere monitoren op een enkel naadloos frame effectief wordt gereproduceerd. Met de toegevoegde bonus van USB-C-connectiviteit kan de CU34P2C de horizon van makers echt verbreden en de kloof tussen mobiel en desktop overbruggen. Met een enkele USB-C-kabel kan een video-editor of een muziekproducent eenvoudig zijn of haar laptop aansluiten en beginnen met opladen/voeden, met de CU34P2C als het hoofdscherm, terwijl ze toegang hebben tot andere USB-gevoede apparaten zoals een externe schijf, webcam, of een audioapparaat dankzij de 4-poorts USB-hub van de monitor.

Een geweldige alleskunner

De CU34P2C is voorzien van een VA-paneel dat levendige beelden weergeeft met een statische contrastverhouding van 3000:1 voor inktzwarte diepe zwarttinten en rijke, verzadigde kleuren met een breed kleurengamma (120% sRGB, 89% AdobeRGB). Met een piekhelderheid van 300 nits kan de CU34P2C helder omgevingslicht en indirect zonlicht aan, terwijl de brede kijkhoeken (178°/178°) het kijkcomfort verbeteren voor iedereen die tegelijkertijd naar het scherm kijkt.

Dankzij de 100 Hz verversingssnelheid, Adaptive-Sync en 1 ms MPRT/4 ms GtG responstijden, is de CU34P2C een competente gamingmonitor, en perfect voor het kijken van films met rijk contrast (3000:1) en een 21:9 canvas. Uitgerust met twee 3 W-luidsprekers en hoofdtelefoonaansluiting, maakt de CU34P2C de audiovisuele ervaring compleet.

De geborstelde aluminium afwerking van de CU34P2C’ standaard is ontworpen voor moderne kantoren en woningen en vormt een prachtige aanvulling op het slanke, aan drie zijden randloze ontwerp. De monitor wordt geleverd met een volledig ergonomische standaard met royale hoogteverstelling van 150 mm en een breed scala aan draai- en kantelhoeken. De standaard kan worden uitgerust met AOC's VESA-P2-beugel, op deze manier kan de monitor een mini-pc zoals Intel NUC's direct op de standaard zelf plaatsen, waardoor een uniek, vervangbaar alles-in-één systeem ontstaat. Met een interne voeding en kabelbeheer ingebouwd in de standaard, helpt de CU34P2C gebruikers een ​​strakke, opgeruimde werkruimte te creëren.

De CU34P2C weerspiegelt AOC' toewijding aan duurzaamheid en is gecertificeerd met TCO 8.0, EnergyStar 8 en ECMA Eco Declaration. Het FlickerFree-display zorgt voor een comfortabel gebruik door DC te gebruiken om de helderheid aan te passen in plaats van PWM, terwijl de LowBlue-modus in het OSD de vermoeidheid van de ogen vermindert.

De AOC CU34P2C zal beschikbaar zijn vanaf mei 2022 tegen een adviesprijs van €619,-.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie