Het nieuwe gaminguniversum van AGON by AOC

Het nieuwe gaminguniversum van AGON by AOC

Redactie Baaz

AOC, 's werelds meest toonaangevende merk voor gamingmonitoren(1) en IT-accessoires, kondigt de lancering aan van zijn nieuwe overkoepelende merk AGON by AOC. Het nieuwe merk zal de bestaande line-ups van gamingmonitoren en accessoires van AOC versterken en hun portfolio voor casual gamers, competitieve gamers en ambitieuze esports-spelers uitbreiden met nieuwe modellen.

Stefan Sommer, Head of Global Marketing bij AOC: “Met name de gamingindustrie en de esports-sector behoren tot de snelst groeiende technologiemarkten – en zeker ook de meest opwindende. We zijn ontzettend trots om ons nieuwe merkconcept en onze visie te delen met deze unieke community. AGON by AOC zal de lat zeker hoger leggen als het gaat om gamingecosystemen – en het spel van veel meer gamers over de hele wereld naar een hoger niveau brengen.”

Met AGON by AOC maken gamers kennis met een meeslepende ervaring, ongeacht hun vaardigheidsniveau of gamegenre waar ze de voorkeur aan geven. AGON by AOC zet zich nog meer in om gamers over de hele wereld van dienst te zijn en het beste gamingecosysteem te creëren; van muizen tot monitoren voor MMORPG's, racegames, simulaties of FPS-games - voor nieuwsgierige avonturiers, ervaren helden en professionele legendes.

Lancering in een fantastisch verhaal

AGON by AOC is een universum dat uniek is voor de industrie. Zoals de legende zegt, heeft de AGON-competitie een dystopische realiteit, die niet veel verschilt van de onze en de beste krijgers verzameld met specifieke vaardigheden om kwade krachten te bestrijden. Alleen samen zijn ze sterk genoeg om de vijand te verslaan - net zoals dat de community de sleutel is in gaming en in het bijzonder esports. Met de introductie van betoverende beelden en gedetailleerde karakterontwerpen, verheft AGON by AOC zichzelf van een producent van gaminghardware tot de maker van een heel gaminguniversum - vertegenwoordigd door zijn groeiende gamingecosysteem.

We kijken ernaar uit om dit nieuwe tijdperk met je te vieren en staan open voor vragen en verzoeken. Houd ons in de gaten voor de grote start op 27 juli en houd je ogen open voor meer nieuws van ons en details die op de AGON by AOC socialemediakanalen worden gedeeld.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie