Portemonnee in nood na grote uitgaven

7 tips om extra geld te verdienen tijdens de feestdagen

Redactie Baaz
Tijdens de feestdagen wordt de portemonnee vaak getrokken voor cadeaus, kerstversiering, eten en misschien zelfs een vakantie. Het kan voor behoorlijk wat geldnood zorgen. Deze 7 tips helpen je aan extra geld tijdens de feestdagen.

De volgende manieren zijn samengesteld door zakenblad Entrepreneur en werden geplaatst op de website.

Freelance

Mensen en bedrijven zijn altijd op zoek naar personen die hun klusjes opknappen. Op internet vind je websites waarop je dat soort opdrachten vindt. Voor allerlei beroepen is er wel iets te vinden, of je nou timmerman, schrijver of schilder bent.

Blog

Als je verstand van bepaalde zaken hebt, is het een goed idee om dat om te zetten naar bruikbare informatie voor anderen. Door middel van een blog laat je je expertise zien en trek je nieuwe klanten aan.

Verkoop kerstbomen

Misschien is het in jouw omgeving wel hartstikke moeilijk om een kerstboom te vinden. Verkooppunten profiteren daarvan door hun prijs op te drijven. Op een andere plek kerstbomen inslaan om ze goedkoper dan in de winkel te verkopen levert extra geld op.

Biedt versierdiensten aan

Er wordt alles uit de kast getrokken om huizen en bedrijven mooi te versieren. Dit kost alleen wel veel tijd. Drukke personen zijn bereid jou te betalen het omtoveren van hun plek in een goede kest sfeer.

Word creatief

Is het jouw hobby om kerststukken te maken? Ga hier dan eens wat meer tijd in steken. In die mooie creaties van jou zijn vast mensen geïnteresseerd. De verkoop kun je zowel online als fysiek starten.

Help mensen

Het gebrek aan tijd tijdens de feestdagen bij mensen kan je op meerdere manieren gebruiken. Je kunt jezelf bijvoorbeeld inzetten door last-minute feestbenodigheden te leveren.

Verhuur een kamer

Waar je ook woont: personen hebben altijd een goede reden om in jouw stad of dorp kerst door te brengen. Daar willen zij voor betalen. Verhuur een kamer via Airbnb zodat je die persoon helpt en een er zakcentje aan overhoudt.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie