5 onmisbare apps voor reizende ondernemers

5 onmisbare apps voor reizende ondernemers

Redactie Baaz

Voor veel mensen is reizen iets om naar uit te kijken, een langverwachte vakantie of citytrip, maar als je als ondernemer vaak op pad moet is het een stuk minder spannend. Het is dan zaak dat je reis zo snel en zo gemakkelijk mogelijk verloopt.

5 onmisbare apps voor reizende ondernemers

Met deze 5 apps ben je verzekerd van een zorgeloze zakenreis, althans als je vliegtuig gewoon op tijd vertrekt.

Uber

Uber, daar kom je echt niet meer onderuit. De populaire taxi-app laat je met één druk op de knop een persoonlijke chauffeur bestellen die jou naar de plek van bestemming brengt. De app is wereldwijd bekend en wordt in de meeste grote steden gebruikt.

Currency

Ook erg handig. Je kunt natuurlijk de koersen op internet opzoeken, maar met de Currency-app heb je meteen een handig overzicht in handen die ook nog eens real-time updates biedt over koerswisselingen. De app toont meer dan 150 verschillende koersen, waarschijnlijk zit die van jou er dus ook tussen.

Trunkster

Dit is eigenlijk geen app maar een combinatie van een product en een bijbehorende applicatie. Trunkster is een slimme koffer die is uitgerust met een tracker die in verbinding staat met je smartphone. Zo weet je altijd precies waar je bagage zich bevindt!
 

Bravolol

Het kan voorkomen dat je naar een land reist waarvan je de taal niet spreekt en de mensen in het betreffende land verstaan tot overmaat van ramp ook geen woord Engels. Dan is een talen-app zoals Bravolol erg handig. Het is een Engelstalige app, maar dat kan wellicht goed van pas komen als je jezelf verstaanbaar probeert te maken. Je kunt er zo’n 18 populaire talen mee leren en er zijn ook woordenboeken beschikbaar.

GateGuru

Met GateGuru hoef je niet meer te verdwalen op een vliegveld. De app houdt netjes je reisgegevens bij en vertelt je bijvoorbeeld hoe lang het ongeveer duurt om door de security te komen. Ook toont hij je waar je een hapje kan eten of waar je lekkere koffie kunt halen.

Met deze apps kun jij zorgeloos op reis!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie