Zo word je snel rijk

5 eigenschappen van miljonairs onder de 30

Redactie Baaz
Sommige mensen zijn voor hun dertigste al miljonair. Hoe doe ze dat? Baaz zet 5 eigenschappen op een rijtje die elke jonge miljonair bezit.

1. Ze dromen groot

Succesvolle jonge ondernemers handelen met urgentie. Ze zijn energiek en willen koste wat kost hun plannen uitvoeren. Geen droom is te groot.

2. Ze zoeken een mentor

Jonge miljonairs zijn slim genoeg om hulp in te schakelen als ze dat nodig hebben. Vaak raadplegen ze een kundige mentor als ze voor een belangrijke keuze in hun carrière staan.

3. Ze zijn intuïtief en creatief

De meest succesvolle jonge miljonairs vertrouwen net zoveel op hun intuïtie als op hun rationele brein. Er zijn zelfs studies die concluderen dat beslissingen van entrepreneurs grotendeels onbewust worden gemaakt.

4. Ze varen hun eigen koers, en kijken niet achterom

Jonge miljonairs laten zich niet gemakkelijk van de wijs brengen door tegenslagen. Ze vliegen juist elk obstakel aan. Naast gedreven en onafhankelijk zijn jonge miljonairs vaak ook vriendelijk.

5. Ze hebben een drang naar kennis

Niet elke jonge miljonair heeft een universitair diploma op zak. Toch hunkeren alle jonge miljonairs naar meer kennis. Ze lezen elke dag, en kiezen hun boeken en artikelen zorgvuldig uit.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie