Drie miljonairs die jou helpen rijk te worden

Fenna Kiebert
Eerder lieten we al weten dat er steeds meer miljonairs in Nederland te vinden zijn en dat zij wel degelijk gelukkiger en gezonder zijn dan de mensen die minder geld verdienen. Ruim 94 procent van de miljonairs geeft zijn of haar leven een 7 of hoger, tegenover 84 procent van de niet-miljonairs. Dus ben jij je baan zat? Klaar om het roer om te gooien en te gaan doen wat je écht leuk vindt? Deze drie mensen deden het en geven tips over hoe jij een miljonair kunt worden, gelukkig en wel.

Jen Sincero

Allereerst hebben we Jen Sincero (54). Ze speelde in verschillende rockbands voordat ze een copywriter met een karig salaris werd. Toen ze 40 was, realiseerde ze zich dat ze zo niet gelukkig zou worden en ze besloot te gaan doen waar ze wel blij van werd. Als life coach heeft Jen Sincero al vijf boektitels op haar naam staan, waaronder drie New York Times-bestsellers. Haar recentste boek 'You’re a badass at making money' gaat over het uit de weg ruimen van de obstakels die jou weerhouden om rijk en gelukkig teworden.

LEES OOK: 1 juli: dit verandert voor ZZP'ers

Paula Pant

Paula Pant (35) is vastgoedinvesteerder met een eigen podcastserie 'Afford Anything'. Ze werkte voorheen als redacteur voor een lokale krant en ondanks dat ze het er naar haar zin had, had ze er genoeg van en wilde ze meer vrijheid. Ze wilde gaan hiken, reizen en schrijven. Daarom begon met sparen totdat ze haar droom waar kon maken. Als vastgoedinvesteerder doet ze dit allemaal nog steeds en verdient ze hiermee heel wat geld. In haar podcastserie worden verschillende interessante onderwerpen benoemd die jou kunnen helpen om hetzelfde te doen als zij. 

Steve Siebold 

Steve Siebold (51) was een hele goede tennisser. Hij stond zelfs in de top-500 tennissers ter wereld. Maar hoe kon het dat hij de ene dag van de beste tennissers won en de dag erna van de slechtste tennissers verloor? Hij bestudeerde de mentale aspecten van de sport en bleef zich erin verdiepen toen zijn tenniscarrière ten einde was gekomen. Zijn bevindingen zette hij om in werk. Hij werkt nu in de sales- en managementteams van Fortune 500-bedrijven. De afgelopen twintig jaar heeft hij meer dan 1.200 rijke mensen geïnterviewd met vragen over het financiële rijkdom. In zijn boek 'How Rich People Think' lees je hoe rijke mensen denken en hoe dit jou kan helpen om zelf succesvol te worden. 

afbeelding van Fenna Kiebert

Fenna Kiebert | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fenna