3CX v16 is hét UC-systeem voor grootgebruikers van Office 365

3CX v16 is hét UC-systeem voor grootgebruikers van Office 365

Redactie Baaz

De alfaversie van 3CX v16 is live. De update bouwt verder op integratie van Office 365, volledigheid en grootschalige toepasbaarheid. Zo kunnen vanaf nu Office 365-gegevens als Personal Contacts en kalenderdata gesynchroniseerd en gebruikt worden voor 3CX’ statusupdates en contactlijsten.

3CX v16

De Android, iOS, Web Client en WebMeeting apps ondergingen eveneens verbetering. Zo heb je nu onder andere de mogelijkheid om emoticons te versturen bij het chatten op de mobiele apps.

Android & iOS

  • Vernieuwd interface
  • Document- en afbeeldingverzending binnen het chatsysteem

Web Client

  • Eveneens geüpdatet met app-chatfunctionaliteit
  • Sennheiser-headset support
  • Verhoogde client-prestaties en versimpeld gebruikersinterface

WebMeeting

  • De mogelijkheid om aan conferenties deel te nemen door een conferentienummer te draaien.

Aanvullend daarop introduceert 3CX v16 een reeks updates rondom veiligheid. Daaronder valt: het optionele auto-updaten van blacklists, op basis van een door 3CX bijgehouden lijst van adressen; het exporteren van blacklisted IP-adressen, om deze vervolgens in een alternatief PBX te laden, en geüpdatete notificatie en bevestiging bij gebruik van extensies met een laag veiligheidsniveaus.

Gebruik je de alfa, dan is feedback aan te dragen op het gebruikersforum. Voor de volledige changelog van 3CX v16 navigeer je naar www.3cx.com. De vendor van unified communications levert een volledig communications-systeem. Nadrukkelijke voordelen zijn een vlotte integratie, onder andere door het toegelaten gebruik van bestaande telefoontoestellen en SIP Trunks; uitgebreide documentatie, en één van de scherpst denkbare marktprijzen, zowel bij afname van pakketten voor grootbedrijven als middel- en kleinbedrijven. Iedere versie bouwt verder op CRM-integratiemogelijkheden, versteviging van veiligheid, cross-platform functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, voordelig voor zowel bestaande klanten als zoekende partijen. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie