3CX V16 gaat live en jij kijkt mee

3CX V16 gaat live en jij kijkt mee

Redactie Baaz

3CX V16 bevindt zich al geruime tijd in de testfase. Inmiddels is het product gereed voor release en maken we op 27 maart live kennis met de gloednieuwe functionaliteiten.

3CX is een topper en redactiefavoriet onder aanbieders van UC-oplossingen. Niet zonder reden. De oplossing bewijst update na update aan de alsmaar verbredende communicatie-eisen  van het bedrijfsleven te kunnen voldoen. Van toevoegingen rondom lijnmanagement en CRM-integratie tot verbeteringen van conferencing en configuratie: 3CX V16 is bijna hier, en dat is een feestje waard.

LEES OOK: Special: 3CX

3CX V16

De release wordt live uitgezonden onder noemer V16 Live Launch Event en zal een Q&A bevatten met CEO Nick Galea en COO Stefan Walther. Deze sessies maken de launch op zichzelf interessant, ongeacht of je momenteel gebruikmaakt van 3CX. De heren staan namelijk aan het voorfront van UC, al zijn benodigde technologie en de ontwikkeling daarvan.

Meemaken kan om 16:00 op woensdag 27 maart. De show wordt zowel op YouTube als Facebook uitgezonden. Wij zijn van de partij en tweeten mee via hashtag #3CXv16.  

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie