Bedrijfstelefoons voor accountmanagers

Bedrijfstelefoons voor accountmanagers

Redactie Baaz
Ben je op zoek naar bedrijfstelefoons voor je accountmanagers? Dan heb je ontzettend veel keuze en daardoor kan het wel eens gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk talloze smartphones geschikt als bedrijfstelefoon. Maar welke is volgens ons bij uitstek geschikt om gebruikt te worden als zakelijke telefoon voor accountmanagers? We vertellen het je in dit artikel.

Veel keuze

Natuurlijk is er ontzettend veel keuze en heeft iedere telefoon weer unieke voordelen ten opzichte van de concurrenten. BlackBerry is bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor de zakelijke markt en heeft als grootste voordeel het fysiek qwertytoetsenbord. Voor sommige bedrijven is alleen dat al reden genoeg om een BlackBerry aan te schaffen voor de accountmanagers omdat je op die manier onderweg eenvoudiger kunt werken op je telefoon. Andere bedrijven geven weer de voorkeur aan iPhone. Verreweg de meesten lijken echter te kiezen voor Android.

Voordelen Android

Maar wat zijn dan precies de voordelen van een Android telefoon voor zakelijk gebruik? Android is een besturingssysteem van Google en heeft daardoor veel aanpassingsmogelijkheden. Google heeft er alles aan gedaan om Android ook geschikt te maken voor de zakelijke markt. Zo is er bijvoorbeeld 'Android for Work' ontwikkeld, waarmee je vele handige instellingen kunt aanpassen om de smartphone voor je werk te gebruiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het instellen van zowel een zakelijk als een privé profiel. Dat heeft als voordeel dat je zakelijke applicaties en informatie gescheiden kunt houden van je privé profiel. Daarnaast zijn er vele verschillende applicaties beschikbaar voor je werk én kun je de meeste Android toestellen synchroniseren met je computer.

Samsung Galaxy S7

Als je besluit om je accountmanagers uit te rusten met een Android telefoon, dan is de Samsung Galaxy S7 één van de betere opties. Samsung behoort natuurlijk sowieso al tot de top als het gaat om smartphones, maar de Galaxy S7 is ook nog eens uitermate geschikt als zakelijke telefoon. Deze smartphone is namelijk zo uitgebreid en heeft zoveel extra functies dat je min of meer een mobiel kantoor in je broekzak hebt.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie