6 redenen waarom de nieuwe iPhone 15 de ideale zakelijke smartphone is

6 redenen waarom de nieuwe iPhone 15 de ideale zakelijke smartphone is

Redactie Baaz

De nieuwe iPhone 15 bevat een aantal nieuwigheden,
waaronder de USB-C connector die het definitieve einde van de Lightning-connector inluidt. Ook het design is opnieuw wat strakker en de ambitie om voor het eerst een randloos scherm te creëren, lijkt opnieuw wat realistischer. Niet alleen op de consumentenmarkt scheert de nieuwe iPhone hoge toppen, want ook op de zakelijke markt is er veel interesse. Maar waarom zou je nu de iPhone 15 zakelijk moeten kopen? Wij zetten de voornaamste redenen op een rij!

Geavanceerd en helder scherm

De nieuwe iPhone 15 is uitgerust met een OLED-display van 6,1 inch. Als je kiest voor de Plus-variant gaat het zelfs om een scherm van 6,7 inch. Dit scherm biedt een optimale helderheid van maar liefst 2000 nits. Dit is een verdubbeling ten opzichte van de iPhone 14. Dit zorgt voor een scherpe en heldere weergave, ideaal voor het bekijken van documenten of voor het houden van videovergaderingen.

Robuust en stijlvol design

De aluminium behuizing met vlakke zijkanten en een matglazen achterkant maakt de iPhone 15 niet alleen elegant, maar ook duurzaam. De matglazen achterkant van de Pro-modellen is nu eindelijk ook bij de standaardmodellen van de partij en dat is zeker een pluspunt. De rand van de iPhone 15 is net wat slanker en ronder, waarbij de kleuren perfect in elkaar vloeien. Wat deze kleuren betreft, kun je
overigens kiezen tussen roze, geel, groen, blauw en zwart.

Supersnelle prestaties

Apple heeft ervoor gekozen om de A16-chip met de 5-core GPU van de iPhone 14 Pro naar het standaardmodel te brengen. Deze chip staat garant voor snelle prestaties. Dit zorgt ervoor dat multitasking, het draaien van zware applicaties en het snel schakelen tussen apps moeiteloos verloopt. Tegelijkertijd heeft Apple er alles aan gedaan opdat dit niet ten koste zou gaan van de batterijduur. Hierover is nog geen duidelijkheid, maar naar verwachting zal de batterijduur even goed zijn als bij de iPhone 14.

Camera van topklasse

De iPhone 15 komt met een 48MP-groothoekcamera, waardoor foto's en video's van uitstekende kwaliteit kunnen worden gemaakt. Dit is ideaal voor het vastleggen van zakelijke momenten of voor het maken van een fotoreportage van een zakelijk event. Je kunt ook je winkel, je producten en je team goed op beeld vastleggen. En dat alles met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, want de iPhone 15 zal reeds voor minder dan 1.000 euro te verkrijgen zijn. Daarvoor koop je normaal
gesproken geen professionele fotocamera!

Verbeterde connectiviteit

Met de nieuwe U2-chip kan men gemakkelijker contact leggen met collega's die ook een iPhone 15 bezitten. Bovendien belooft Apple een verbeterde kwaliteit bij telefoongesprekken, wat zorgt voor heldere zakelijke gesprekken zonder storingen. Ook de nieuwe functie Roadside Assistance via Satellite is een pluspunt voor ondernemers die vaak onderweg zijn, maar naar verwachting zal deze functie nog niet meteen beschikbaar zijn in Nederland.

Duurzame keuzes

Voor steeds meer ondernemers is duurzaamheid belangrijk en dat heeft Apple maar al te goed begrepen. Het afscheid van de Lightning-aansluiting en de overstap naar USB-C zorgt ervoor dat ondernemers dezelfde kabel kunnen gebruiken voor hun verschillende apparaten. Dit vereenvoudigt het opladen aanzienlijk en zal de hoeveelheid e-waste terugdringen. Ook heeft Apple meer gerecyclede materialen gebruikt. Voor de batterij is bijvoorbeeld 100% gerecycled kobalt gebruikt.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie