Zo trek je impulsbezoekers naar jouw winkel

Zo trek je impulsbezoekers naar jouw winkel

Redactie Baaz

Impulsbezoekers naar jouw winkel trekken? Zo doe je dat

Wil jij in Den Haag meer impulsbezoekers naar jouw winkel trekken? Er zijn diverse manieren om meer bezoekers naar je winkel te trekken. Denk bijvoorbeeld aan met reclameborden adverteren in Den Haag. Wij zochten uit op welke manieren potentiële klanten jouw winkel zeker niet over zullen slaan en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en maak gebruik van onze handige tips.

Besteed aandacht aan je etalage

Je etalage is van groot belang. Klanten bekijken je etalage maar een paar seconden en bepalen vervolgens of ze geïnteresseerd zijn of doorlopen. Zorg er dan ook voor dat jouw etalage overzichtelijk is. Een te drukke etalage heeft namelijk een averechts effect en jaagt klanten weg. Een klant weet namelijk niet waar hij of zij moet kijken. Maak gebruik van de juiste belichting en kleuren om jouw producten in de schijnwerpers te zetten. Verander je etalage ook regelmatig op basis van hoe vaak jouw klanten langskomen. Een verouderde etalage zorgt er namelijk voor dat mensen sneller doorlopen. Klanten willen graag iets vernieuwend zien. Zo zullen ze sneller binnenkomen om te vragen waar ze dat ene leuke product uit de etalage kunnen vinden.

Zet buitenreclame neer

Wil je meer klanten naar jouw winkel trekken, dan loont het zeker om buitenreclame voor de neer te zetten. Denk bijvoorbeeld aan NPB Media Buitenreclame. Je kunt deze reclame lokaal laten plaatsen, zodat potentiële klanten sneller jouw winkel binnen zullen lopen, omdat zij deze reclame al elders hebben gezien.

Creëer een loyaliteitsprogramma

Heb je klanten in je winkel, dan wil je graag dat ze trouw blijven en je winkel vaker zullen bezoeken. Hier kun je voor zorgen door bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma te creëren. Zo kun je jouw klanten registreren voor een klantenkaart en ze punten laten opbouwen met elk gekocht artikel, zodat ze later korting of zelfs een gratis artikel kunnen krijgen uit jouw artikel. Je kunt ook je eigen loyaliteitsprogramma bedenken. Er zijn namelijk diverse creatieve mogelijkheden. Hierdoor is er altijd wel een loyaliteitsprogramma dat geschikt is voor jouw winkel en het type diensten dat je aanbiedt.

Werk samen met influencers

Ook samenwerken met influencers kan veel doen voor jouw winkel. Social media heeft namelijk een groot bereik. Stel dat een influencer een specifiek product van jou aanprijst, dan zal een potentiële klant sneller jouw winkel binnenlopen, omdat ze al ergens over jouw product gehoord of gelezen hebben.

Wij wensen je veel succes met onze tips.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie