Zes onmisbare ondernemerstips van Allan Hardenberg
Zes ondernemertips van Allan Hardenberg

Zes onmisbare ondernemerstips van Allan Hardenberg

Redactie Baaz

Allan Hardenberg, ceo en founder van ALDA Events, geeft je zes onmisbare tips om succesvol te zijn als ondernemer.

1. Stel een team samen met de juiste mensen op de juiste plek. Zoek mensen met energie en gedrevenheid, dan kun je samen de hele wereld veroveren.

2. Zorg voor een gezamenlijk doel en werk daar naar toe. Zo hebben wij bij ALDA een doel met onze evenementen en concepten, namelijk: mensen blij maken en van de wereld een grote dansvloer maken.

3. Zorg voor een lange termijn strategie op basis van the golden circle, de 'why' gedachte. Bedenk bij alles wat je doet: waarom doe ik dit?

4. Behoud bij alles wat je doet de gunfactor, daarmee bereik je veel meer dan je ego naar voren te schuiven.

5. Neem ook vooral de tijd om leuke dingen met elkaar te doen. Hierdoor blijft het team gemotiveerd en happy.

6. Ook fouten maken hoort bij ondernemen. Altijd doorzetten en gefocust blijven op je droom.

Over Allan

In 2007 richtte Allan Hardenberg (42) samen met vriend David Lewis ALDA Events op, maar hij is al langere tijd ondernemer in de dance. In 1990 begon hij als jongste bediende in de plaatselijke horecagelegenheid te Zwijndrecht waar hij al gauw opklom tot bedrijfsleider. In 1997 organiseerde Allan zijn eerste eigen feest, om tien jaar later het razend succesvolle ALDA Events te starten.

Allan is de 'Eindbaaz' van de nieuwe Baaz. In ons interview met hem gingen we uitgebreid in op wat hij noemt: 'the golden circle.' Zo stelt hij: 'Naar mijn idee onderneemt of handelt 99 procent vanuit "the what". Wij denken juist vanuit "the why", ofwel vanuit de artiest. Waarom willen mensen Hardwell zien? Of waarom willen mensen naar Armin van Buuren? Wij weten dat en handelen daar naar.'

Voor meer informatie over Baaz Magazine 2.2015 kijk hier.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie