WordCrex: Het Nederlandse antwoord op Wordfeud, behaalt 300.000 Downloads

WordCrex: Het Nederlandse antwoord op Wordfeud, behaalt 300.000 Downloads

Redactie Baaz

WordCrex, de unieke woordspel app die taalliefhebbers over de hele wereld heeft veroverd, viert een indrukwekkende mijlpaal met het bereiken van meer dan 300.000 downloads.

WordCrex

"We zijn verheugd en trots op het bereiken van deze mijlpaal van 300.000 downloads voor WordCrex", zegt Jelle Verwaijen, de bedenker en oprichter van het spel. "Het principe van gelijke kansen vinden onze spelers eerlijk en vooral spannender en leuker dan andere Scrabble-varianten. We zijn dankbaar voor de steun van onze spelers en zullen blijven werken aan het leveren van een hoogwaardige spelervaring."

WordCrex onderscheidt zich van andere Scrabble-varianten door zijn innovatieve benadering en het principe van gelijke kansen. Het spel, biedt spelers een eerlijk en gelijk speelveld, waarbij het aankomt op hun woordenschat, strategie en creativiteit. Enkele kenmerken die WordCrex tot een unieke app maken:

  • Gelijke kansen: In WordCrex spelen spelers tegen elkaar met dezelfde letters. Dit betekent dat geluk geen rol speelt. Het biedt een eerlijk speelveld waarin elke speler dezelfde kansen heeft om te winnen. Dit maakt het ook extra spannend; Elke ronde ben je benieuwd wat jouw tegenspeler heeft gelegd met dezelfde letters.
  • Uitdagend: WordCrex daagt spelers uit om hun woordenschat en strategisch denken te gebruiken om de hoogste scores te behalen. Het spel zorgt voor een continue stimulans om vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Multiplayer: Naast dat je één tegen één kan spelen met vrienden of onbekenden, is er ook de mogelijkheid om een spel te spelen met drie of vier spelers.
  • 20 + talen beschikbaar: WordCrex is in het Nederlands te spelen met twee woordenlijsten waaronder de officiële Van Dale Scrabblelijst. Heb je familie of vrienden in het buitenland of wil je je woordenschat in een andere taal bijspijkeren? WordCrex biedt meer dan 20 talen.

WordCrex is gratis beschikbaar voor download op zowel iOS- als Android-apparaten. Download vandaag nog in een van de app stores en ervaar zelf de spanning en uitdaging van WordCrex.

Lees ook: Cybercriminelen gebruiken Darknet om schadelijke Google Play-apps te verkopen voor maximaal 20.000 dollar | WINMAG Pro

Lees ook: Alibaba Cloud onthult nieuw AI-model om intelligence-transformatie van bedrijven te ondersteunen | WINMAG Pro

Wellicht ook interessant: Afname zorgprofessionals van achtergrond | Baaz.nl

Wellicht ook interessant: Business Shakers lanceert platform | Baaz.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie