Business Shakers lanceert platform

Business Shakers lanceert platform

Redactie Baaz

Business Shakers, een nieuw online platform gericht op startende ondernemers én ondernemers die hun onderneming willen laten groeien, is gelanceerd. Initiatiefneemster is Janet Schouten, een ervaren ondernemer en professional in marketing en communicatie. Het is een one-stop shop voor ondernemers die op zoek zijn naar praktische informatie en antwoorden op hun vragen.

Het ondernemerschap leuker en makkelijker maken is de missie van Business Shakers. Het platform biedt e-learnings, blogs, activiteiten en coaching voor verschillende fases in het ondernemerschap.Het sluit aan bij de praktische vraagstukken waar je als ondernemer tegenaan loopt. Niet alleen de ‘wat’-vraag, maar juist ook antwoord op de ‘hoe dan’ en ‘waar dan’ vragen. Iets wat op andere bekende platformen ontbreekt.  

Business Shakers speelt in op de verschillende fases van het ondernemerschap. Voor de starter is dit in hele overzichtelijke heldere lessen toewerken naar een ondernemingsplan, het neerzetten van een goede huisstijl, boekhouding en juridische documenten. Voor ondernemers die al een stap verder zijn, gaat het over het winstgevender maken van je bedrijf, de marketing en financiën slimmer inzetten.   

“Het unieke karakter van Business Shakers is dat we niet alleen uitleggen wat belangrijk is om te weten, we zorgen ook dat iemand met de downloads het voor zichzelf weet in te vullen. De lessen zitten vol met animatievideo’s, expertvideo’s en praktische tips waardoor het heel makkelijk wordt voor iedereen”, zegt Janet Schouten. “Voor het bedenken van een naam ga je bijvoorbeeld een creatief proces in. Dat is voor velen geen dagelijkse business. Daarvoor hebben wij een uniek stappenplan met mindmap ontwikkeld waarbij je het maximale uit dit creatieve proces haalt.”     

Business Shakers heeft ook een businessclub, waar ondernemers kunnen netwerken en samenwerken. Door de verschillende experts en coaches samen te brengen, kunnen ondernemers het maximale uit hun bedrijf halen. 

zie ook:

Nieuw zzp-platform met verdienmodel verbindt relaties uit netwerk

Heb je een vastloper? Ook jij kunt opnieuw opstarten

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie