Wint jouw kantoor de Exact Cloud Award 2019?

Geert van der Klugt
Topaccountants en administrateurs opgelet: inschrijving voor de Exact Cloud Award 2019 is onlangs opengesteld. De verkiezing voor de innovatiefste, vooruitstrevendste accountants- en administratiekantoren vindt jaarlijks plaats.

De Exact Cloud Award 2019 is niet zomaar een onderscheiding. Deelname laat zien dat je een top-rol vervult in het alsmaar veranderende vak van accountancy; jij helpt klanten met hun dienstverlening en vergroot succes. Onderneem je, dan wil je de juiste beslissingen nemen. Voor het maken van keuzes hangen we grotendeels af van accountants en boekhouders. Kantoren die net dat extra stapje zetten voor het verwezenlijken van een waterdichte strategie – dát zijn de potentiële winnaars van de Exact Cloud Award 2019.

LEES OOK: De Uitdaging: zelfreflectie op de kick-off

Exact Cloud Award 2019

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens Exact Live in Q3 2019. De kantoren van de vertegenwoordigers die op deze dag het podium mogen betreden mag zich Exact Cloud Administratiekantoor van het jaar noemen. Daarbovenop komt het bedrijf uitgebreid onder de aandacht, via marketing- en PR-activiteiten van Exact; gratis bereik onder honderdduizenden klanten, waar volgens de website ‘niet tegenop te adverteren valt’.

Deelname is gratis en eveneens mogelijk voor partijen die geen klant bij Exact zijn. Begin april wordt er een selectie van 20 deelnemers bekendgemaakt, waarna er tot eind mei gestemd kan worden op de topkantoren en –accountants. De selectiejury bestaat uit praktijkexperts en bevat een collectieve ervaring waar men u tegen zegt. Schrijf je in!

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert