Wat doet Jolande Sap (GroenLinks) voor ondernemers?
Politiek Panel: Jolande Sap

Wat doet Jolande Sap (GroenLinks) voor ondernemers?

Redactie Baaz

De komende week vertellen de lijsttrekkers van zes grote partijen wat ondernemers van hen kunnen verwachten in het nieuwe kabinet. Vandaag is het de beurt aan Jolande Sap.

'GroenLinks wil randvoorwaarden scheppen, waarbinnen ondernemers rust en ruimte krijgen om te innoveren. Niet elke twee jaar nieuwe regelingen. GroenLinks is de bondgenoot van groene, innovatieve ondernemers. De grootste industriële vervuilers krijgen nu van de overheid dikke subsidie ( bijna zes miljard!) om onze lucht en water te vervuilen. Daar betaalt iedere belastingbetaler aan mee. Burgers en bedrijven. Dat moet veranderen. GroenLinks draait de rollen om. Wij maken vervuiling duurder waardoor er zes miljard beschikbaar komt om arbeid goedkoper te maken. Kappers, supermarkten, zorginstellingen en scholen: zij kunnen daardoor meer mensen aannemen. En we kunnen investeren in zonne- en windenergie, in isolatie van huizen. Duitsland en Denemarken laten zien dat dit de nieuwe motoren van economische ontwikkeling zijn.'
 
Weten wat de lijsttrekkers van de andere grote partijen zeggen over ondernemerschap? Lees alvast de beloftes van Mark Rutte en Diederik Samsom. De komende dagen lees je ook de antwoorden van Alexander Pechtold, Sybrand Buma en Emile Roemer op deze website.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie