Waarom is de nieuwe Samsung S23 Ultra een handige zakelijke telefoon?

in dit artikel de Samsung S23 Ultra !

Waarom is de nieuwe Samsung S23 Ultra een handige zakelijke telefoon?

Redactie Baaz
Privé is een smartphone onmisbaar, maar ook om je zakelijke leven te ondersteunen komt zo’n geavanceerde alleskunner zeer van pas. Niet alle smartphones zijn echter even goed uitgerust om het leven van de zakenmens te ondersteunen. Dat is wél het geval met de nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra, die begin februari gepresenteerd en meteen ook op de markt gebracht is. We bespreken in dit artikel waarom de Samsung S23 Ultra zo’n handige zakelijke telefoon is.

Meer weten over de nieuwe Samsung S23-serie? Lees de Samsung S23 review!

Groot scherm met hoge piekhelderheid

Een smartphone op broekzakformaat is fijn, maar het is vaak wel een gepriegel op zo’n scherm om te kunnen doen wat je wilt doen. De Samsung Galaxy S23 Ultra heeft niet bepaald een broekzakformaat met zijn grote scherm van 6,8 inch, maar biedt wel de ruimte op het scherm die je zoekt. Het prachtige AMOLED-scherm is een genot voor het oog met zijn extra hoge resolutie en hoge verversingssnelheid 120 Hz die alle beweging op het scherm er extra soepel uit laat zien. Fijn is ook de extra hoge piekhelderheid. Deze zorgt ervoor dat je je scherm ook in fel zonlicht uitstekend kunt aflezen. Ook onderweg kun je er dus volop mee aan de slag!

Supersnelle en krachtige processor

Als je je telefoon voor zakelijke doeleinden gebruikt, wil je dat je smartphone jou kan bijbenen en dat je niet de frustratie oploopt van een trage smartphone die niet mee wil. Dat probleem heb je zeker niet bij de Samsung Galaxy S23 Ultra. In iedere Samsung S23 review wordt met bewondering gesproken over de supersnelle, krachtige én zuiniger Snapdragon 8 Gen 2 processor van Qualcomm. Dit is een hele verbetering op de eigen Exynos-chips van Samsung die men bij de vorige editie nog gebruikte.

Handige S-Pen

De Samsung Galaxy S23 Ultra heet een in het toestel geïntegreerde stylus die men de S-Pen noemt. Deze stylus kent een geschiedenis bij de eerdere Note-toestellen van Samsung, maar heeft zich sindsdien wel ontwikkeld. Nog steeds kun je extra functies mee uitvoeren op het scherm, zoals schrijven en tekenen. Ook biedt het de mogelijkheid om veel secuurder het scherm te bedienen. Maar misschien wel extra interessant, is dat je de S-Pen nu ook kunt gebruiken als afstandsbediening bij PowerPointpresentaties. Daarnaast kun je hem ook gebruiken om op afstand foto’s met je telefoon te nemen.

Grote accu

Wat ook belangrijk is bij een zakelijke smartphone, is dat hij je de hele dag door van dienst blijft. Daar is een grote accu voor nodig, en op dat gebied levert Samsung zeker met de S23 Ultra. Deze is namelijk in het bezit van een accu met een capaciteit van maar liefst 5.000 mAh. Dat is overigens hetzelfde als bij zijn voorganger, maar ditmaal is het toestel voorzien van een zuinigere processor en gebruikt het een nieuwe, zuinigere RAM-techniek. Zo kun je dus extra lang doen op één volle accu.

Klinkt interessant toch, die nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra? Het is geen goedkoop toestel, maar dan krijg je ook wat, want hij telt in totaal ook nog eens vijf cameralenzen, waarvan één van 200 megapixel. Ook op het gebied van filmen en fotograferen kan hij je dus uitstekend ondersteunen, zoals we dat gewend zijn van de beste smartphones van Samsung! Om de kosten wat te drukken, kun je hem nemen in combinatie met een telefoonabonnement.

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie