Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE

Redactie Baaz

Samsung voegt de nieuwste FE-reeks aan het Samsung Galaxy-ecosysteem toe: de Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE en S9 FE+, en de Galaxy Buds FE. De FE-serie stond al bekend om de iconische designs, geavanceerde prestaties en camera- en audiomogelijkheden. Deze nieuwe reeks gaat nog een stap verder en overtreft alle eerdere FE-modellen. Voor wie Samsungs flagship Galaxy-apparaten nog nooit heeft geprobeerd, is de nieuwe FE-serie het perfecte instappunt.

Galaxy S23 FE: het iconische design van de Galaxy S-reeks, de professionele camera en de soepele gamingprestaties tillen het dagelijks leven naar een hoger niveau

De Galaxy S23 FE blijft trouw aan het iconische design van de S-reeks. De nieuwe zwevende camera en de hoogwaardige afwerking, die IP68 water- en stofbestendig is[i], zorgen voor een nog strakker scherm. De Galaxy S23 FE wordt geleverd in nieuwe, levendige kleuren, zodat gebruikers de kleur kunnen kiezen die het beste bij hun stijl past.

Dankzij de professionele camera komen alledaagse momenten tot leven op de Galaxy S23 FE. De hoge resolutie 50MP-lens en 3x optische zoom zorgen ervoor dat de kleinste details scherp zichtbaar zijn. Als het donker is, maak je met Nightography heldere selfies en portretten in levensechte kleuren. De camera aan de achterzijde heeft een optische beeldstabilisator (OIS) en geavanceerde digitale beeldstabilisatie (VDIS), waarmee je ook onderweg stabiele opnames maakt.

De Galaxy S23 FE is een mobiele montagestudio waarmee perfect deelbare content kan worden geproduceerd. In de Pro-modus kunnen sluitertijd, diafragma, ISO en meer handmatig worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. Maak opnames op maat met de Camera Assistant-app en kies zelf welke geautomatiseerde functies je wilt gebruiken voor een volledig gepersonaliseerde ervaring. De camera van de Galaxy S23 FE heeft AI-gestuurde bewerkingstools om creaties naar een nog hoger niveau te tillen.

De krachtige processor van de Galaxy S23 FE zorgt ervoor dat gaming en streaming snel en vloeiend verlopen, terwijl de vapor chamber de warmte beperkt en de prestaties hoog houdt. De krachtige 4.500mAh accu past zich slim aan en laadt tot 50 procent op in slechts 30 minuten met een 25W-adapter. Al deze kracht komt tot leven op een helder 6,4-inch Dynamic AMOLED 2X-scherm. De Vision Booster-technologie detecteert automatisch felle lichtomstandigheden, waardoor het scherm levendig blijft, net als op de flagship-modellen.

De Galaxy S23 FE-reeks zal vanaf begin 2024 in de Benelux verkrijgbaar in moderne, opvallende kleuren, waaronder Mint, Cream, Graphite en Purple. City Blue en Orange zijn exclusief verkrijgbaar op Samsung.com.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie