Vroeger had ik spreekangst – bespaar tijd door met minimale voorbereiding weergaloos te presenteren

Vroeger had ik spreekangst – bespaar tijd door met minimale voorbereiding weergaloos te presenteren

Redactie Baaz

Presentatie-goeroe Pieter Frijters is dé autoriteit op het gebied van spreekangst oplossen en presenteren met stukken minder voorbereiding. Op 28 januari aanstaande komt zijn boek: ‘Vroeger had ik spreekangst - bespaar tijd door met minimale voorbereiding weergaloos te presenteren’ uit. Hierin deelt hij voor het eerst in 28 jaar zijn presentatie-methodiek met het grote publiek. De lezer krijgt bovendien gratis toegang tot online oefenvideo’s.  

De inhoud in een notendop:

Hoe verdwijnt spreekangst of onzekerheid als sneeuw voor de zon en komen de juiste woorden als vanzelf in je op? Hoe bespaar je enorm veel tijd op je voorbereiding? Wat is een beter alternatief voor een goede openingszin en hoe neem je vanaf de eerste seconde de regie in handen? Wat is de beste basis voor je verhaallijn en hoe pas je storytelling gemakkelijk toe? Ook leert Frijters je in zijn boek alles over stemgebruik, non-verbale ondersteuning én het spreken in beïnvloedingstaal.

Het resultaat

Met de technieken in dit boek ben je in staat om jezelf, je bedrijf, product of dienst maximaal op de kaart te zetten, meer autoriteit uit te stralen en het podium te ownen. Ook wanneer je via Zoom, Teams, of tijdens webinars echt verbinding wilt maken, is dit boek een must read.

Over Pieter Frijters:

Pieter Frijters onderwees op het hoogste niveau tienduizenden cursisten in de magie van spreken in het openbaar. Zijn bedrijf Spreek.bv is sinds jaar en dag huisleverancier van presentatietrainingen bij topondernemingen in alle branches.

  • Vroeger had ik spreekangst…
  • Bespaar tijd door met minimale voorbereiding weergaloos te presenteren.
  • Auteur: Pieter Frijters
  • ISBN 9789090340609
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie