Voormalig centraal bankier geeft eigen crypto asset uit

Voormalig centraal bankier geeft eigen crypto asset uit

Redactie Baaz

Cryptomunten zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Veel minder bekend is het algoritmisch verhandelen hiervan. Het bedrijf Blockchain Investments & Co. onthult een eigen token, toepasselijk genaamd Blockchain Investments Token (BIT), die hierin een belangrijke nieuwe ontwikkeling mogelijk maakt. Gebruikers kunnen hiermee zelf Non-Fungible Token (NFT) Bots creëren. Dit zijn geavanceerde handelsalgoritmes die worden opgeslagen en overgedragen op de blockchain.

Blockchain Investments & Co. is een crypto asset vermogensbeheerder opgericht door een voormalig medewerker van de Europese Centrale Bank (ECB). Het bedrijf werkt al jaren samen met NASDAQ Global Exchange en is lid van de International Association for Trusted Blockchain Applications (INATBA), een initiatief gestart door de Europese Commissie. Het bedrijf onderscheidt zich door een diepgaande, hoogwaardige, op kennis gebaseerde benadering van de financiële aspecten & technologische fundamenten van crypto en digitale activa.  

Laagdrempelige toegang

Het bedrijf is gevestigd in het beroemde voormalige kantoor van de Koninklijke Nederlandse Munt, waar meer dan 100 jaar muntgeld is geslagen voor Nederland. Daarmee wordt een symbolische brug gebouwd naar een nieuw tijdperk van digitale valuta. "We zijn vereerd en verheugd om onze eigen token aan te kondigen die gebruikers laagdrempelige toegang en tegelijkertijd krachtig gereedschap biedt binnen het crypto-ecosysteem, uitgegeven door een vertrouwd blockchain investeringsbedrijf", aldus Alfred Prevoo, oprichter en CEO van Blockchain Investments & Co.

Non-Fungible Token

Token investeerders zullen toegang krijgen tot een collectie van meer dan 10.000 verschillende handelsalgoritmes, exclusief toegang tot diensten met hoge rendementen en korting op het aanbod. Hiernaast krijgt de gebruiker 's werelds eerste mogelijkheid om zogenoemde NFT (Non-Fungible Token) Bots te creëren. Dit zijn geavanceerde handelsalgoritmes die worden opgeslagen en overgedragen op de blockchain. “Ons handelsplatform Cryptotrader geeft gebruikers de mogelijkheid om de NFT Bots voor ze te laten handelen op 80 verschillende exchanges, te testen op winstgevendheid én te kopen en verkopen.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie