Voetprofessionals opent haar deuren met eerste voet pop-upstore van Nederland

Voetprofessionals opent haar deuren met eerste voet pop-upstore van Nederland

Redactie Baaz

Voetprofessionals heeft haar deuren geopend. Deze nieuwe medisch pedicurepraktijk zet zich in om voeten de aandacht geven die ze verdienen.

Om deze boodschap kracht bij te zetten lanceert Voetprofessionals in Rotterdam de eerste voet pop-upstore van Nederland. Consumenten kunnen hier zonder afspraak binnenlopen voor een gratis voet-APK en een voetverzorgingsabonnement afsluiten.

Medisch pedicures geven bezoekers in de pop-up-store een voetanalyse en een persoonlijk advies hoe ze hun voeten het beste kunnen verzorgen. Iedereen krijgt een eigen uniek voetrecept mee naar huis. Kleine voetproblemen worden ter plekke snel en vakkundig verholpen voor een vriendelijke prijs en bezoekers kunnen voetverzorgingsproducten aanschaffen. De pop-upstore is gevestigd in het pand van Voetprofessionals aan de Beukelsdijk 138 in Rotterdam en is geopend van 8 tot en met 28 februari aanstaande op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9 tot 17 uur. 

Baanbrekende voetverzorgingsabonnementen

Voetprofessionals biedt met een ervaren team van medisch pedicures professionele voetbehandelingen aan om voetproblemen te voorkomen en te verhelpen. Klanten kunnen naast losse behandelingen ook kiezen voor een betaalbaar voetverzorgingsabonnement voor een vast bedrag per maand. ‘Gezonde voeten dragen bij aan een gezonder en beter leven. Onze abonnementen maken het mensen gemakkelijk om regelmatig langs te komen en hun voeten de verzorging te geven die zij verdienen’, aldus Karin Kasius, oprichter van Voetprofessionals. Medeoprichter Jacqueline Kingma vult aan: ‘Mensen gaan naar de sportschool, de tandarts en de kapper om aandacht te geven aan hun lichaam en hun gezondheid. Een regelmatig bezoek aan de pedicure hoort hier ook bij’.

Karin Kasius(l) en Jacqueline Kingma (r) in de eerste voet pop-upstore van Nederland

Voetprofessionals Academy en franchise formule

Voetprofessionals wil niet alleen de consument bedienen, maar ook de pedicuremarkt verder professionaliseren. Het bedrijf lanceert de Voetprofessionals Academy , een platform dat zowel online als op locatie trainingen en workshops verzorgt voor pedicures in een interactieve leeromgeving. Bovendien heeft Voetprofessionals de ambitie om een franchiseformule uit te rollen met meerdere pedicurevestigingen over het hele land. Dit zorgt voor een revolutie in de voetverzorgingsbranche.

Over Voetprofessionals - Voor een beter leven op gezonde voet

Voetprofessionals is een nieuw Rotterdams voetverzorgingsmerk dat zich inzet om onze voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Gezonde voeten vormen immers de basis voor een gezond leven. Een professioneel team van zes medisch pedicures biedt consumenten hoogwaardige voetverzorging in de vorm van losse behandelingen en abonnementen. Daarnaast biedt de Voetprofessionals Academy trainingen en workshops aan medisch pedicures. Oprichters zijn Karin Kasius en Jacqueline Kingma, twee ervaren ondernemers met een pedicure achtergrond.

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie