Vergaderen vanuit de hangmat

Vergaderen vanuit de hangmat

Redactie Baaz
Vergaderen met je voeten in het zand, social media beheren aan het zwembad, blogs vanuit je hangmat... Voor velen een droom, bij Contany.nl kan het.

​Contany.nl is een jong bedrijf, gespeciliseerd in contentmarketing. Er wordt door dit zevenkoppige jonge bedrijf namelijk twee keer per jaar vanuit tropische oorden gewerkt.  

Werken vanuit het buitenland 

'In 2015 hebben we het reizen gecombineerd met werken en dat is enorm goed bevallen', vertelt Jordi Bron, mede-oprichter van Contany.nl. Afgelopen april is Contany.nl met vijf man naar Sri Lanka vertrokken om vanaf daar een maand lang de Nederlandse klanten te bedienen. 

Jordi: 'Onze klanten ondervinden er geen nadelen van. Sterker nog, we zijn nog beter bereikbaar dan in Nederland omdat we dag en nacht met de business bezig zijn.' Het team van Contany.nl heeft inmiddels gewerkt vanaf Thailand, Maleisië, Indonesië, India en Sri Lanka. 

De aankomende bestemming: Marokko 

In november vertrekt het team opnieuw. Dit keer is de bestemming Marokko. 'In Taghazout maken we gebruik van co-living/co-working spaces. Dit wil zeggen dat we op een klein resort met mede-ondernemers leven en werken. Iedereen heeft zijn eigen kamer, maar we werken in openbare ruimtes,' vertelt. 'Het kan tegenwoordig. Het enige dat we nodig hebben is goed internet. Daarom maken we ook gebruik van dergelijke faciliteiten, zodat de kans op downtime minimaal is.' 

Nederlandse werktijden 

Contany.nl probeert altijd de Nederlandse werktijden aan te houden. 'In Marokko zal dit geen probleem zijn, maar in Azië hebben we vaak te maken gehad met zes of zeven uur tijdsverschil. Dit betekent dat we ‘s ochtends vrij hadden om bijvoorbeeld te surfen en dan begin van de middag tot middernacht werkten. De weekenden doen we uitstapjes en leuke dingen. Een prima ritme zo,' aldus Jordi. 
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie